Samsung SCX-6122 SCX-6322 laser-MFP - skifte ut trommelenheten

Dette dokumentet forklarer hvordan du skifter ut bildebehandlingsenheten. Når levetiden til bildebehandlingsenheten er utløpt, vises vinduet for Smart Panel-programmet på datamaskinen og indikerer at bildebehandlingsenheten må byttes. Hvis ikke, slutter skriveren å skrive ut.
Levetiden til trommelkassetten er omtrent 20 000 kopier. På LCD-skjermen vises Drum Warning (Trommeladvarsel) når trommelen er nær slutten av levetiden. Ca. 20 000 kopier til kan gjøres, men det anbefales å ha en ny trommelkassett på lager.
  • Replace Drum (Bytt trommel) vises på skjermen.
  • Status-lampen lyser rødt.

Skifte ut trommelkassetten

1. Trekk i utløserspaken for å åpne sidedekselet.
    Figur : Sidedeksel, åpent
  2. Åpne frontdekselet.
    Figur : Frontdeksel, åpent
  3. Vri kassettens låsespak oppover for å frigjøre tonerkassetten.
    Figur : Låsespak, vri oppover
  4. Trekk ut tonerkassetten.
    Figur : Tonerkassett(er), fjern
    merknad:
    Tonerkassetten må fjernes for å skifte ut trommelkassetten.
  5. Trekk ut den brukte trommelkassetten.
    Figur : Trommelkassett, fjerne
    merknad:
    Hjelp miljøet ved å resirkulere brukte trommelkassetter. Se resirkuleringsbrosjyren som følger med trommelkassetten for mer informasjon.
  6. Pakk ut den nye trommelkassetten og skyv den på plass. Pass på å ikke berøre overflaten på trommelen.
    Figur : Trommelkassett, sette inn
  7. Sett tilbake tonerkassetten og lås spaken.
    Figur : Tonerkassett, sette inn
  8. Lukk frontdekselet og sidedekselet.
    merknad:
    Hvis du ikke tilbakestiller telleren, kan en Drum Warning (Trommeladvarsel) vises før trommelkassetten som er i bruk, er oppbrukt.