Samsung SCX-6122 SCX-6322 laser-MFP - skifte ut tonerkassetten

Følgende fremgangsmåte viser hvordan du skifter ut tonerkassetten.
Når tonerkassetten er helt tom:
  merknad:
  • Toner Empty (Toneren er tom) vises på skjermen.
  • Skriveren slutter å skrive ut. Innkommende fakser lagres i minnet.
På dette tidspunktet må tonerkassetten skiftes ut. Kontroller type tonerkassett for skriveren.
  merknad:
Brukere kan konfigurere skriveren til å se bort fra meldingen Toner Empty (Toneren er tom) og fortsette å skrive ut.
Skifte ut tonerkassetten
  1. Trekk i utløserspaken for å åpne sidedekselet.
    Figur : Utløserspak, trekk
  2. Åpne frontdekselet.
    Figur : Frontdeksel, åpent
  3. Vri kassettens låsespak oppover for å frigjøre tonerkassetten.
    Figur : Låsespak, oppover
  4. Trekk ut tonerkassetten.
    Figur : Tonerkassett, fjerne
  5. Ta den nye tonerkassetten ut av pakningen.
  6. Rull tonerkassetten grundig 5 eller 6 ganger for å fordele toneren jevnt i kassetten.
    Figur : Tonerkassett(er), fjern
    Rull kassetten grundig, for å sikre maksimalt antall kopier per kassett. Spar på esken og plastposen for frakt.
      merknad:
    Hvis du får toner på klærne, tørker du den av med en tørr klut og vasker plagget i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
      forsiktig:
    Ikke rør den grønne undersiden av tonerkassetten. Bruk håndtaket på kassetten for å unngå å berøre dette området.
  7. Hold tonerkassetten etter håndtaket og sett den forsiktig inn i åpningen i skriveren.
  8. Skyv den nye tonerkassetten inn i sporet til den klikker på plass.
  9. Vri kassettens låsespak ned, til den klikker på plass.
    Figur : Låsespak, nedover
  10. Lukk frontdekselet og sidedekselet.