Samsung SCX-6220, SCX-6320, SCX-6520 Laser Multifunction Printers - skifte ut tonerkassetten

Dette dokumentet forklarer hvordan du forlenger levetiden til eller skifter ut tonerkassetten.
Når tonerkassetten nesten er oppbrukt, ser du hvite striper eller endringer i fargetonene. På LCD-skjermen vises en advarsel: Toner Low (Lite toner). Du kan midlertidig gjenopprette utskriftskvaliteten ved å spre den gjenværende toneren i kassetten.
  • Finn ut hva slags tonerkassett som brukes for skriveren din, ved å søke etter skrivermodellens skriverspesifikasjoner.
  • Rist inn tonerkassetten godt, det vil den øke første utskriftskvaliteten.
  • Unngå skade på tonerkassetten. Utsett den ikke for lys i mer enn noen få minutter. Dekk den til med et papirark, hvis nødvendig.
  • Ikke rør det grønne området på tonerkassetten. Bruk håndtaket på kassetten for å unngå å berøre dette området.
  • Ikke bruk skarpe gjenstander, for eksempel kniv eller saks for å åpne tonerkassettpakken. De kan ripe opp trommelen på kassetten.
  • Hvis du får toner på klærne, tørker du den av med en tørr klut og vasker plagget i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
  merknad:
Bildene i denne brukerveiledningen samsvarer kanskje ikke med skriveren. Dette avhenger av modell og installerte funksjoner.
Når utskriftskvaliteten ikke lenger er optimal, fjerner du tonerkassetten fra skriveren. For å resirkulere tonerkassetten kan du gå til Retur og resirkulering av produkt.
Forleng levetiden for tonerkassetten
Følg denne fremgangsmåten for å forlenge levetiden for tonerkassetten.
  1. Dra i utløserspaken for å åpne sidedekselet.
    Figur : Eksempel på å dra i utløserspaken for å åpne sidedekselet
  2. Åpne frontdekselet.
    Figur : Eksempel på åpning av frontdekselet
  3. Vri låsespaken for kassetten oppover for å løsne tonerkassetten.
    Figur : Eksempel på å vri låsespaken for kassetten
  4. Trekk ut tonerkassetten.
    Figur : Eksempel på å trekke ut tonerkassetten
  5. Rist tonerkassetten forsiktig for å fordele toneren jevnt i kassetten.
    Figur : Eksempel på forsiktig risting av tonerkassetten
      forsiktig:
    Hvis du får toner på klærne, tørker du den av med en tørr klut og vasker plagget i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
  6. Sett inn kassetten igjen, og vri låsespaken for kassetten nedover.
  7. Lukk frontdekselet og deretter sidedekselet.
  8. Skriveren går tilbake til hvilemodus. Dette fungerer vanligvis bare én gang.
Skift ut tonerkassetten
Følg denne fremgangsmåten for å skifte ut tonerkassetten.
  1. Dra i utløserspaken for å åpne sidedekselet.
    Figur : Eksempel på å dra i utløserspaken for å åpne sidedekselet
  2. Åpne frontdekselet.
    Figur : Eksempel på åpning av frontdekselet
  3. Vri låsespaken for kassetten oppover for å løsne tonerkassetten.
    Figur : Eksempel på å vri låsespaken for kassetten
  4. Trekk ut tonerkassetten.
    Figur : Eksempel på å trekke ut tonerkassetten
  5. Pakk ut den nye tonerkassetten, og rist den horisontalt fire eller fem ganger.
    Ta vare på boksen og dekselet for frakt.
      merknad:
    Hjelp miljøet ved å resirkulere brukte tonerkassetter. Se i brosjyren om resirkulering som fulgte med tonerkassetten, for å få mer informasjon.
      forsiktig:
    Hvis du får toner på klærne, tørker du den av med en tørr klut og vasker plagget i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
  6. Skyv den nye tonerkassetten inn til den låses på plass.
  7. Vri låsespaken for kassetten nedover til den låser på plass.
    Figur : Eksempel på å vri låsespaken for kassetten
  8. Lukk frontdekselet og deretter sidedekselet.
  9. Skriveren går tilbake til hvilemodus.