• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung SCX-6345 Laser Multifunction Printer - bytte ut trommelenheten

Dette dokumentet forklarer hvordan du forlenger levetiden til eller bytter ut trommelenheten.
Levetiden til trommelenheten er omtrent 60 000 sider. Du ser Drum Warning (Trommeladvarsel) på skjermen når trommelenheten snart er oppbrukt. Ca. 6000 sider gjenstår når du ser trommeladvarselen, men du bør ha en ny trommelenhet på lager. Kapasiteten til trommelenheten kan påvirkes av bruksomgivelsene, ekstraskuff, utskriftsintervall, papirtype og papirstørrelse.
  • Finn ut hva slags trommelenhet som brukes for skriveren din, ved å søke etter skrivermodellens skriverspesifikasjoner.
  • Ikke ta trommelenheten ut av innpakningen før du skal bruke den.
  • Ikke bruk skarpe gjenstander, for eksempel kniv eller saks, for å åpne pakken. Det kan ripe opp trommelenheten.
  • Hvis du får toner på klærne, tørker du den av med en tørr klut og vasker plagget i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
merknad:
Bildene i denne brukerveiledningen samsvarer kanskje ikke med skriveren. Dette avhenger av modell og installerte funksjoner.

Bytte ut trommelenheten

Følg denne fremgangsmåten for å bytte ut trommelenheten.
  1. Åpne sidedekselet.
    Figur : Eksempel på å dra i utløserspaken for å åpne sidedekselet
  2. Åpne frontdekselet.
    Figur : Eksempel på åpning av frontdekselet
  3. Vri låsespaken for kassetten oppover for å løsne tonerkassetten.
    Figur : Eksempel på å vri låsespaken for kassetten for å løsne den
  4. Løft låsespaken, og dra ut tonerkassetten.
      Figur : Eksempel på å trekke ut tonerkassetten
    1. Løft låsespaken
    2. Dra i tonerkassetten
    merknad:
    Tonerkassetten må fjernes for å bytte ut trommelenheten.
  5. Dra ut den brukte trommelenheten.
    Figur : Eksempel på å trekke ut en brukt trommelenhet
  6. Ta den nye trommelenheten ut av pakningen.
  7. Åpne og dra forseglingsteipen forsiktig ut av kassetten.
  8. Rist trommelenheten fra side til side fem eller seks ganger.
    merknad:
    Hvis du får toner på klærne, tørker du den av med en tørr klut og vasker plagget i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
    Figur : Eksempel på forsiktig risting av trommelenheten
      forsiktig:
    Ikke berør den grønne delen, den midterste siden av trommelenheten. Bruk håndtaket på kassetten for å unngå å berøre dette området.
  9. Pakk ut den nye trommelenheten, og skyv den på plass. Ikke berør overflaten på trommelen.
    Figur : Eksempel på utpakking og innsetting av den nye trommelenheten
  10. Skyv inn tonerkassetten til den låses på plass.
  11. Vri låsespaken for tonerkassetten mot venstre til du hører et klikk.
    Figur : Vri kassettspaken til det klikker
  12. Lukk frontdekselet og deretter sidedekselet.