Samsung SCX-4829 Laser MFP - fjerne fastkjørt papir

Nedenfor kan du se hvordan du fjerner fastkjørt papir.
Når papir setter seg fast, vises det en advarsel på skjermen. Se tabellen nedenfor for å finne og fjerne fastkjørt papir.
Melding
Plassering av fastkjørt papir
Paper Jam 0 Open/Close Door (Fastkjørt papir 0, åpne/lukk deksel)
I området for papirmating eller inne i skriveren.
Paper Jam 1 Open/Close Door (Fastkjørt papir 1, åpne/lukk deksel)
Inne i skriveren.
Paper Jam 2 Check Inside (Fastkjørt papir 2, se inni)
Inne i skriveren eller i varmeelementområdet.
Duplex Jam 0 Check Inside (Fastkjørt i tosidigenhet 0, sjekk inni)
Inne i skriveren.
Duplex Jam 1 Open/Close Door (Fastkjørt i tosidigenhet 1, åpne/lukke deksel)
I området for papirmating eller inne i skriveren.
  merknad:
Enkelte meldinger vises kanskje ikke på skjermen, avhengig av alternativer eller modeller.
  forsiktig:
Fjern det fastkjørte papiret sakte og forsiktig for ikke å ødelegge det. Følg instruksjonene i avsnittene nedenfor for å fjerne det fastkjørte papiret.