Samsung SCX-4825 Laser Multifunction Printer - fjerne fastkjørte originaldokumenter

Dette dokumentet viser hvordan du fjerner fastkjørt originalpapir fra skriveren. Når et originaldokument setter seg fast mens det sendes gjennom dokumentmateren, vises det en advarsel på kontrollpanelet.
  merknad:
Fjern det fastkjørte dokumentet sakte og forsiktig for ikke å ødelegge det.
Bruk skannerglasset for tykt, tynt eller blandet papir for å forhindre fastkjørt papir.
Fjerne fastkjørte originaldokumenter
Når et originaldokument setter seg fast mens det sendes gjennom ADF, ser du Document Jam (Fastkjørt papir) på skjermen.