Samsung SCX-4825 Laser Multifunction Printer - bytte ut tonerkassetten

Dette dokumentet forklarer hvordan du bytter ut tonerkassetten.
Når tonerkassetten nesten er oppbrukt, slutter skriveren å skrive ut. Datamaskinens Samsung-programvindu for utskriftsstatus vises dessuten på datamaskinen for å bytte ut kassetten. Statuslampen og den tonerrelaterte meldingen på skjermen viser når tonerkassetten må skiftes ut.
  • Finn ut hva slags tonerkassett som brukes for skriveren din, ved å søke etter skrivermodellens skriverspesifikasjoner.
  • Rist inn tonerkassetten godt, det vil den øke første utskriftskvaliteten.
  • Unngå skade på tonerkassetten. Utsett den ikke for lys i mer enn noen få minutter. Dekk den til med et papirark, hvis nødvendig.
  • Ikke rør det grønne området på tonerkassetten. Bruk håndtaket på kassetten for å unngå å berøre dette området.
  • Ikke bruk skarpe gjenstander, for eksempel kniv eller saks for å åpne tonerkassettpakken. De kan ripe opp trommelen på kassetten.
  • Hvis du får toner på klærne, tørker du den av med en tørr klut og vasker plagget i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
  • Innkommende fakser lagres i minnet.
  merknad:
Bildene i denne brukerveiledningen samsvarer kanskje ikke med skriveren. Dette avhenger av modell og installerte funksjoner.
Ta tonerkassetten ut av skriveren. For å resirkulere tonerkassetten kan du gå til Retur og resirkulering av produkt.
Skifte ut tonerkassetten
Følg denne fremgangsmåten for å skifte ut tonerkassetten.
  1. Slå av skriveren, og vent et par minutter for at skriveren skal kjøle seg ned.
  2. Åpne frontdekselet fullstendig.
    Figur : Eksempel på fullstendig åpning av frontdekselet
      forsiktig:
    • Ikke berør den grønne overflaten, OPC-trommelen eller fremsiden av tonerkassettene med hendene eller andre gjenstander. Bruk håndtaket på hver kassett for å unngå å berøre dette området.
    • Vær forsiktig, slik at overflaten på papiroverføringsbeltet ikke skrapes opp.
    • Hvis du lar frontdekselet være åpent i mer enn noen minutter, kan OPC-trommelen bli utsatt for lys. Dette skader OPC-trommelen. Lukk frontdekselet hvis installasjonen må stoppes av ulike årsaker.
  3. Hold tonerkassetten i håndtaket for å fjerne den fra skriveren.
    Figur : Eksempel på å ta ut tonerkassetten fra skriveren
  4. Ta en ny tonerkassett ut av pakken, og resirkuler alt materialet.
    Figur : Eksempel på å ta ut tonerkassetten fra pakningen
  5. Ta tak i begge håndtakene på tonerkassetten, og rist den fra side til side for å fordele toneren jevnt.
    Figur : Eksempel på å riste tonerkassetten forsiktig for å fordele toneren
  6. Plasser tonerkassetten på et flatt underlag, som vist, og fjern papiret som dekker tonerkassetten, ved å fjerne teipen.
    Figur : Eksempel på å plassere toneren på et flatt underlag og fjerne teipen
      merknad:
    Hvis du får toner på klærne, tørker du den av med en tørr klut og vasker plagget i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
  7. Hold i håndtakene på tonerkassetten. Skyv patronen inn til den låses på plass.
    Figur : Eksempel på å sette inn tonerkassetten i skriveren
  8. Lukk frontdekselet. Sjekk at dekselet er festet, og slå på skriveren.
      forsiktig:
    Hvis frontdekselet ikke er helt lukket, fungerer ikke skriveren.