Samsung Laser Printers - Skifte ut tonerkassett

Følgende prosedyre forklarer hvordan du bytter tonerkassetten.
Skriveren bruker fire farger og har én tonerkassett for hver farge: gul (Y), magenta (M), cyan (C) og svart (K). Når tonerkassetten er helt tom:
  • Statuslampen blir rød og skjermen viser feilmeldingen om skift av toner.
  • Skriveren slutter å skrive ut og innkommende fakser lagres i minnet. Når fargetonerkassettene er tomme, men det er toner igjen i den svarte tonerkassetten, kan brukere imidlertid fortsatt skrive ut utskriftsjobber i svart-hvitt (jobben må være i svart-hvitt).
  • Kontroller typen tonerkassett for skriveren.
På dette tidspunktet må tonerkassetten skiftes ut.
  1. Åpne frontdekselet.
    Figur : CLX-92x1/93x1-serien
    Figur : SCX-812x-serien
  2. Trekk den korresponderende tonerkassetten ut fra skriveren.
    Figur : CLX-92x1/93x1-serien
    Figur : SCX-812x-serien
  3. Ta de nye tonerkassettene ut av pakningen.
    Figur : CLX-92x1/93x1-serien
    Figur : SCX-812x-serien
  4. Rull tonerkassetten grundig 5 eller 6 ganger for å fordele toneren jevnt i kassetten.
    Figur : CLX-92x1/93x1-serien
    Figur : SCX-812x-serien
  5. Fjern forseglingstapen forsiktig fra tonerkassetten.
    Figur : CLX-92x1/93x1-serien
    Figur : SCX-812x-serien
      merknad:
    Hvis du får toner på klærne, tørker du den av med en tørr klut og vasker plagget i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
  6. Hold tonerkassetten slik at den passer i sporet inne i skriveren. Sett den inn i sporet til den låser på plass.
    Figur : CLX-92x1/93x1-serien
    Figur : SCX-812x-serien
  7. Lukk frontdekselet. Kontroller at dekselet er forsvarlig lukket.
    Figur : CLX-92x1/93x1-serien
    Figur : SCX-812x-serien
      merknad:
    Hvis frontdekselet ikke er helt lukket, vil ikke skriveren fungere.