Samsung Laser Printers - Skifte ut tonerkassett

Dokumentet forklarer hvordan du skifter ut tonerkassetten.
Når tonerkassetten har nådd slutten av beregnet levetid, vil skriveren slutte å skrive ut. Datamaskinens programvindu for Samsung-utskriftsstatus viser seg på skjermen for å skifte ut kassetten. Statuslampen og den tonerrelaterte meldingen på skjermen viser når tonerkassetten må skiftes ut.
  • Sjekk typen tonerkassett skriveren trenger, ved å søke etter skrivermodellens Produktspesifikasjoner.
  • Rist inn tonerkassetten godt, det vil den øke første utskriftskvaliteten.
  • Unngå skade på tonerkassetten. Utsett den ikke for lys i mer enn noen få minutter. Dekk den til med et papirark, hvis nødvendig.
  • Ikke rør det grønne området på tonerkassetten. Bruk håndtaket på kassetten for å unngå å berøre dette området.
  • Ikke bruk skarpe gjenstander, for eksempel kniv eller saks for å åpne tonerkassettpakken. De kan ripe opp trommelen på kassetten.
  • Hvis du får toner på klærne, tørker du den av med en tørr klut og vasker plagget i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
merknad:
Illustrasjonene i denne brukerveiledningen kan avvike fra skriveren, avhengig av modell og valgte alternativer.
Ta tonerkassetten ut av skriveren. For å resirkulere tonerkassetten, gå til Retur og resirkulering av produkter.

Skifte ut tonerkassetten

Følg denne fremgangsmåten for å skifte ut tonerkassetten.
  1. Åpne frontdekselet.
    Figur : Eksempel på åpning av frontdekselet
  2. Grip tonerkassetten i håndtaket for å fjerne den fra inn i skriveren.
    Figur : Eksempel på å fjerne tonerkassett fra inne i skriveren
  3. Ta den nye tonerkassetten ut av pakningen, og rist den forsiktig fra side til side for å fordele toneren.
    Figur : Eksempel på å riste tonerkassetten fra side til side
  4. Fjern all plastemballasjen, og resirkuler så alt materialet.
    Figur : Eksempel på å fjerne plastemballasje
  5. Sett den nye tonerkassetten forsiktig inn i skriveren.
    Figur : Eksempel på å fjerne plastemballasje fra ny tonerkassett
  6. Lukk frontdekselet.
    Figur : Eksempel på lukke frontdekselet