• Opplysning

• Tilbakemelding

Samsung CLX-3170, CLX-3175 fargelaser-MFP - bytte resttonerbeholder

Dette dokumentet forklarer hvordan du skifter ut tonerkassetten.
Når levetiden til resttonerbeholderen er utløpt, vises vinduet for Smart Panel-programmet på datamaskinen og indikerer at resttonerbeholderen må byttes. Hvis ikke slutter skriveren å skrive ut.

Skifte ut resttonerbeholderen

Følg denne fremgangsmåten for å skifte ut resttonerbeholderen.
  1. Slå av skriveren, trekk ut strømledningen fra baksiden av skriveren, og vent deretter et par minutter til skriveren er avkjølt.
  2. Bruk håndtaket til å åpne frontdekselet helt.
    Figur : Åpne frontdekselet
  3. Trekk resttonerbeholderen ut av skriveren ved hjelp av håndtaket.
    Figur : Fjern resttonerbeholderen
    merknad:
    Husk å legge resttonerbeholderen på et jevnt underlag slik at toneren ikke renner ut.
  4. Fjern lokket fra beholderen som vist, og bruk det til å lukke åpningene på resttonerbeholderen.
    Figur : Sett lokket over åpningen
    merknad:
    Ikke vipp eller snu beholderen på hodet.
  5. Pakk ut den nye resttonerbeholderen.
  6. Sett den nye beholderen på plass, skyv den deretter inn slik at den sitter ordentlig på plass.
    Figur : Installer den nye resttonerbeholderen
  7. Lukk frontdekselet helt igjen.
      forsiktig:
    Hvis dekselet ikke er helt lukket, vil ikke skriveren fungere. Kontroller at alle tonerkassettene er riktig installert. Hvis en tonerkassett er feilinstallert, vil ikke frontdekselet lukkes.
  8. Slå på skriveren.