Samsung CLX-8380 fargelaser-MFP - fjerne fastkjørte originaldokumenter

Dette dokumentet viser hvordan du fjerner fastkjørt papir i skriveren. Når et originaldokument kjører seg fast mens det passerer gjennom dokumentmateren for tosidig skanning (DADF), vises en melding på skjermen.
  forsiktig:
For å unngå at dokumentet revner, må du trekke ut det fastkjørte papiret sakte og forsiktig.
  merknad:
Bruk skannerglassplaten til tykt, tynt eller blandet papir for å forhindre papirstopp.