• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung CLX-3180, CLX-3185, CLX-3186 fargelaser-MFP - bytte tonerkassett

Fremgangsmåten nedenfor viser hvordan du bytter tonerkassett.
Skriveren bruker fire farger og har én tonerkassett for hver farge: gul (Y), magenta (M), cyan (C) og svart (K).
Statuslampen og tonermeldingen på skjermen viser hvilken tonerkassett som må byttes.
På dette tidspunktet må den indikerte tonerkassetten byttes. Før du skifter ut tonerkassetten, kan du kontrollere modellnummeret for tonerkassetten som brukes i skriveren din.
  1. Slå av skriveren, og vent et par minutter til skriveren er avkjølt.
  2. Bruk håndtaket til å åpne frontdekselet helt.
    Figur : Frontdeksel, åpent
  3. Grip håndtakene på tonerkassetten og trekk den mot deg for å fjerne kassetten fra skriveren.
    Figur : Tonerkassett, fjerne
  4. Ta en ny tonerkassett ut av emballasjen.
      merknad:
    Ikke bruk skarpe gjenstander, for eksempel kniv eller saks for å åpne tonerkassettpakken. Dette kan skade overflaten av tonerkassetten.
  5. Trekk ut beskyttelsesarket fra den nye tonerkassetten.
    Figur : Beskyttelsesark, fjerne
  6. Ta tak i begge håndtakene på tonerkassetten, og rist den fra side til side for å fordele toneren jevnt.
    Figur : Fordele toner
  7. Legg tonerkassetten på et flatt underlag som vist på bildet nedenfor, og fjern beskyttelsen.
    Figur : Beskyttelsesdeksel, fjerne
      merknad:
    Hvis brukeren får toner på klærne, tørkes det av med en tørr klut og plagget vaskes i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
  8. Kontroller at fargen på tonerkassetten samsvarer med fargesporet, og grip deretter håndtakene på tonerkassetten. Skyv patronen inn til den låses på plass.
    Figur : Sett inn tonerkassetten
  9. Lukk frontdekselet. Kontroller at dekselet er låst, og slå skriveren på.
      merknad:
    Hvis frontdekselet ikke er helt lukket, vil ikke skriveren fungere.