Samsung CLX-3170, CLX 3175 fargelaser-MFP - fjerne fastkjørt papir

Dette dokumentet viser hvordan du fjerner fastkjørt papir i skriveren. Når en papirstopp oppstår, vises en melding på skjermen.
Bruk tabellen nedenfor for å finne og fjerne fastkjørt papir.
Melding
Hvor sitter papiret fast?
Gå til:
Fastkjørt papir 0
Åpne/lukk dekselet
I papirmaterområdet og inni skriveren
Fastkjørt papir 1
Åpne/lukk dekselet
Inni skriveren
Fastkjørt papir 2
Kontroller innsiden
Inni skriveren og i varmeelementområdet
merknad:
Enkelte meldinger vises kanskje ikke på skjermen, avhengig av alternativer eller modeller.
Illustrasjonene som brukes i dette dokumentet, kan avvike fra din skriver, avhengig av skrivermodell.
  forsiktig:
For å unngå at papiret revner, må du trekke ut det fastkjørte papiret sakte og forsiktig. Følg anvisningene i avsnittene nedenfor for å fjerne det fastkjørte papiret.