Samsung-skrivere - installasjon/avinstallasjon for Universal Print Driver

Dette dokumentet forklarer hvordan du installerer og avinstallerer skriverdrivere for Samsung-skrivere. Informasjonen nedenfor forklarer de tre typene Samsung Universal Print Driver, avhengig av PDL-type:
  forsiktig:
Skjermbildene kan avvike, avhengig av modellene og miljøet, inkludert operativsystemet.
Installasjon og avinstallasjon (installasjonsprogram på CD eller Internett)
Bruk trinnene nedenfor for å installere og avinstallere ved hjelp av installasjonsprogrammet på CD eller Internett:
Installasjon og avinstallasjon (Legg til skriver)
Bruk følgende deler for å installere og avinstallere ved hjelp av funksjonen Legg til skriver: