Samsung Printing App Center: Apper og moduler

Hvordan få tilgang til Printing App Center (Senter for utskriftsapp) (kun ITDM)

Alle andre programmer kan lastes ned fra HP Kundestøtte. Printing App Center er en nettside som er vert for alle tilgjengelige programmer og moduler for Smart UX Center. En bruker må registrere en konto eller bruke deres eksisterende konto for å laste ned programmer.
Du finner Printing App Centerprintingapps.samsung.com. Programmene kan enten lastes ned på brukerens PC eller direkte til MFP-en.

Koble til fra PC

1. Koble til Printing App Center via-nettleseren på en mobilenhet (smarttelefon/nettbrett) eller en PC.

Koble fra smart UX-senter

1. Koble til via Printing App Center-appen på en Smart UX Center-aktivert utskriftsenhet.
    Printing App Center-logo
  2. Koble til via nettleseren på en Smart UX Center-aktivert utskriftsenhet.

Vanlige spørsmål om app og moduler

1. Se Printing App Center > Kundestøtte > FAQ (Printing App Center > Kundeservice > Vanlige spørsmål).
  2. Send spørsmål gjennom Printing App Center > Customer Support > Contact Us (Printing App Center > Kundeservice > Kontakt oss).
Vanlige spørsmål

Laste ned og installere apper og moduler (kun ITDM)

Laste ned og installere fra PC

1. Åpne en nettleser på PC-en.
  2. Koble til Printing App Center via nettleser.
  3. Laste ned en app eller en modul fra Printing App Center:
    1. Logg på.
    2. Finn og velg app for å legge den til på listen.
    3. Klikk på Last ned.
  4. Installere en app eller en modul i SyncThru Web Server (SWS):
    1. Angi MFP-ens IP-adresse for å koble til SWS.
    2. Logg på som administrator og gå til Maintenance (Vedlikehold) > Application Management > Application.
    3. Klikk på Add (Legg til)og last opp .apk-filen til enheten.
    Appen legges til under programmer (listen over alle apper).

Laste ned og installere fra smart UX center

1. Logg på (med en brukerkonto som har administratorrettigheter).
  2. Velg en appfil for å laste ned:
    1. Hvis du laster ned via appen Printing App Center, installeres den automatisk.
    2. Hvis du laster ned via nettleser, kan du installere appen via varselet.
    3. Brukere kan kontrollere den i Settings > Admin Settings > Application Management > Install > Download (Innstillinger > Administasjonsinnstillinger > Programadministrasjon > Installer > Last ned).
      Appen legges til under programmer (listen over alle apper).

Innebygde apper og moduler

Forskjellige nyttige innebygde apper og moduler er tilgjengelige for umiddelbar bruk. Disse nyttige appene og modulene er for at brukere og administratorer skal kunne forbedre deres produktivitet, og kan lett tilpasse brukergrensesnittet slik det passer deres behov/arbeidsmiljø.
Apps
Copy (Kopi): Kopiere et dokument.
Browser (Nettleser): Grunnleggende Android-nettleser.
Skann og send: Skanne et dokument og sende det til flere mål, inkludert faks.
Web Print (Web-utskrift): Surfe Internett og skrive ut.
Box: Dokumentbehandling. Lagre, sende, og skrive ut dokumenter.
Help (Hjelp): Tilbyr informasjon om menyene og funksjonene som er tilgjengelige i skriveren.
My Page (Min side): Enkel administrering av personlige innstillinger og informasjon.
Hurtigkopi: Angi raskt vanlige kopialternativer uten å åpne menyen på lavere nivå eller en annen kategori.
Address Book (Adressebok): Få tilgang til og lagre ofte brukte adresser i skriveren.
ID-kopi: Nyttig ved kopiering av et lite element, for eksempel et visittkort.
Job Status (Jobbstatus): Viser gjeldende utskriftsjobber, fullførte utskriftsjobber, sikker utskrift, sikker faks, og aktive varsler.
Printing App Center (Senter for utskriftsapp): Enkel tilgang til Printing App Center.
Counter (Teller): Brukere kan kontrollere hvor mange sider og jobber som ble skrevet ut, kopiert, skannet og fakset.
Gallery (Galleri): Grunnleggende bildevisningsprogram for Android.
Innstillinger: Gir alle innstillinger-menyer for å benytte skriveren.
Moduler
Copy Widget (Kopier-modul): Kopiering ved ett trykk fra startskjermbildet.
Scan Widget (Skann-modul): Skanning ved ett trykk fra startskjermbildet.
Fax Widget (Faks-modul): Faks-modul for umiddelbar faksing fra startskjermbildet.
Tray Information Widget (Skuffinformasjon-modul): Viser skuffinformasjon.
Usage Counter Widget (Brukstelling-modul): Viser brukstelling for skriveren.
My Program Widget (Mitt program-modul): Fremhever funksjoner som var kompliserte å benytte.

Kopiering

Denne appen er for å kopiere dokumenter og konfigurere innstillingene for kopiering.

Forhåndsvise og redigere på skriveren

Dette kan gjøres for å redusere feil samt spare tid og utgifter.
  1. Forhåndsvis
  2. Enkel redigering
  3. Virtuell funksjonstast
Virtuelle funksjonstaster er plassert på høyre side av skjermbildet. De virtuelle funksjonstastene vises når en app startes for første gang. De virtuelle funksjonstastene skjules og vises ved berøring av knappene for å vise/skjule (<, >).

Skanne og sende

Sender dokumenter og skannede bilder til e-postadresser, faksmaskiner, FTP-servere, PC-er, SMB-er, minnepinner og skriverens harddisk.
  1. Forhåndsvis
  2. Opptil 50 måladresser
Skann og send e-post samtidig, og spar tid på dokumentbehandling.
  1. Flerbehandling
  2. Skanning
  3. Skanne til USB
  4. Lagre i Box
  5. Sende e-post

Box (allsidig dokumentbehandling)

• Store (Lagre)
  • Send
  • Utskrift
  • Umiddelbar og praktisk dokumentbehandling
  • Tilgangskontroll for privat Box
  • Sikret dokumentbehandling
  • Ekstern tilgang gjennom mobiltelefon
    merknad:
    Krever tredjepartprogram, slik som Astro eller ES file manager.
  • Ekstern tilgang gjennom PC
  1. Faks (motta, sende, mislyktes)
  2. Utskrift (lagret jobb, kopijobb)
  3. Skanning
  4. Last ned (fra nettleser)
  5. Send
  6. Utskrift
  7. Privat Box
  8. Offentlig Box
  9. Forhåndsvis

Adressebok

Adressebok-appen lar brukerne få tilgang til og lagre ofte brukte adresser i skriveren.
  1. Hurtignummer (e-post, faks, SMB, og FTP-adresse tilgjengelig)
Brukere kan benytte deres globale adressebok (Google-adressebok). Dette finnes i appen Scan & Send (Skann og send), Action Overflow > Address Book Settings (Handling-overflyt > Innstillinger for adressebok).
  1. Google-adressebok

Webutskrift

Appen for nettlesing og utskrift lar brukerne skrive ut kart eller kuponger uten en PC. Få tilgang til e-postkontoer og skriv ut vedlegg.

Counter app (Teller-appen)

Counter app (Teller-appen) lar brukeren vise skriverens teller for enhetsbruk og brukerens bruk. Counter app (Teller-appen) kan enkelt vise brukstelling i løpet av en bestemt tidsperiode, ved hjelp av ytterligere alternativer.
  • Totalt bruk: Brukstelling etter jobbtype, slikt som utskrift, kopiering, faksutskrift, rapportering og totalt.
  • Large Page Usage (Bruk av stor side): Viser brukstelling for storsidig utskrift som A3, Ledger, osv.
  • Bruk av sending: Viser brukstelling for sending, e-post, SMB, FTP, osv.
  • Fax Send Usage (PSTN) (Bruk av faksing (PSTN)): Viser brukstelling for faksing.
  1. Periode-innstillingen

My page (Min side)

My page (Min side)-appen tilbyr brukeren en enkel måte å endre innstillinger og profilinformasjon på. I tillegg viser My page (Min side)-appen informasjon om deres bruk og kvote.
  1. Endre passord
  2. +Me-innstilling
  3. Informasjon om bruk og kvote
En godkjent bruker kan tilpasse og lagre konfigurasjonsinformasjon for å gjøre det mulig for brukeren å bruke samme konfigurasjon på skriveren senere.

Jobbstatus

Appen Job Status (Jobbstatus) viser en liste over jobbene som pågår, står i kø og er fullført.
  • Hovedfunksjoner:
    • Endre rekkefølgen på jobber.
    • Hold og slipp jobber.
    • Slette jobber
    • Sikker utskrift: Viser en liste over sikrede utskriftsjobber.
    • Sikker faks: Viser en liste over sikrede faksjobber.
    • Aktivt varsel: Viser informasjon om feil.

ID-kopi og rask kopi

ID-kopi

Skriver ut en side av originalen på øvre halvdel av arket, og den andre siden på nedre halvdel. Denne appen tilfredsstiller et bestemt krav for B2B-kunder.
  1. Justering av kopiposisjon (enkel, forhåndsdefinert, manuell)

Hurtigkopi

Brukere kan angi vanlige alternativer for kopiering ved hurtig tilgang.

Printing app center (Senter for utskriftsapp):

Appen Printing app center (Senter for utskriftsapp) brukes til å laste ned og installere apper og moduler.

Hjelp

Hjelp-programmet inneholder informasjon om menyene og funksjonene som er tilgjengelige i skriveren. Bruk ruten til venstre på skjermen for å navigere til Hjelp-appen. Brukere kan også velge overskriftene under hver del, for å bla gjennom emnene i hjelp.

Gallery (Galleri)

Bruk Gallery (Galleri) for å vise bilder og spille av videoer som er lagret på MFP-en. Dette verktøyet kan brukes til å vise veiledningsvideoene om hvordan du bruker skriveren, eller velge et egnet bilde som bakgrunn for startskjermen.

Vedlegg for Smart UX: Apper og moduler fra Printing App Center

App- og modulliste

Se Printing App Center for mer informasjon om apper og moduler. Apper på Printing App Center kan endres med tid til annen.
Ikon
App-navn
Beskrivelse
Utvikling
Avansert viser
Viser en forhåndsvisning av JPEG, PNG, XPS, PDF og PCL6 PRN og skriver de ut.
Samsung (in-house)
Biscom-faks
Sende og motta fakser fra Samsung SmartUX MFP-er.
Biscom (ISV)
Biscom sikker filoverføring (SFT)
Send meldinger og filer til andre like sikkert som med e-post.
Biscom (ISV)
Biscom Viser
PDF og TIFF fil-viser brukes som en frittstående app eller i forbindelse med Biscom mobilfaks.
Biscom (ISV)
ConnectElit
Løsning for automatisk indeksering og søk, unikt på markedet.
ELITE-SA (ISV)
Kopi-builder
Oppretter og tilrettelegger for en arbeidsflyt med ulike utskriftsalternativer i en operasjon.
Samsung (in-house)
Dynamisk arbeidsflyt
Gir deg mulighet for mer effektivt arbeid med integrerte apper og funksjoner.
Samsung (in-house)
Enkel appvelger
Gir kundespesifikt utseende og følelse, med grunnleggende kopi, skann og faks.
Samsung (in-house)
Easy2Share
Last ned, vis og skriv ut PDF-brosjyrer, bilder og videoer.
Samsung (in-house)
Ekspert-brosjyre
Motta, se og skriv ut markedsføringsbrosjyrer.
Leorsini IT (ISV)
Hancom Office 2014
Office dokumentredigering, MS Office med HWP-visning, redigering og utskrift.
Hancom (ISV)
Hancom Office HWP 2014
Vise og redigere HWP-dokumenter.
Hancom (ISV)
Hancom Office Shared:
Inkluderer skrifttyper, maler, ordbokdata og utklippsdata.
Hancom (ISV)
ImageDirector Connect
Integreres med ImageDirector Content Server for håndtering av dokumenter.
Milner (ISV)
RemoteCall for MFP-støtte
Gir service-tekniker tilgang til å koble til enheten din uten å være på stedet. Spar servicekostnader og reisetid!
RSUPPORT (ISV)
Nuance Unified klient for SmartUX
Unified app for Equitracutskrift og AutoStore® oppfangings-funksjonalitet.
Nuance (ISV)
odoo-prosjekter
Koble til odoo DMS backend og gi tilgang til å bla i og skrive ut prosjektdokumentasjon.
Museklikkteknologier SARL (ISV)
Printing App Center
Kobles direkte til Samsung Printing App Center.
Samsung (in-house)
QUICKSTORE
Skanne og gi nytt navn til dokumenter fra MFP-berøringsskjerm
ISSENDIS (ISV)
Ekstern faks
Dele en enkelt fakslinje med flere enheter som ikke er utstyrt med faksalternativer eller enheter.
Samsung (in-house)
RemoteView for Android Agent
Gjør det mulig for IT-ledere å få tilgang til og administrere enheter på PC eller mobilenhet i sanntid.
RSUPPORT (ISV)
Samsung Cloud Agent
Samsung Cloud utskrift/skanning til Samsung Cloud
Samsung (in-house)
Samsung Mobile Print
Skriver ut eller sender faksdokumenter, e-post, e-postvedlegg og nettsider.
Samsung (in-house)
Scan Builder
Tilpasse enkel arbeidsflyt med skannealternativer til forskjellige typer dokumenter.
Samsung (in-house)
Scanshare
Integrer dine papirbaserte arbeidsflyter, innkommende e-post og fakser til dokumentstyringssystemene dine.
Scanshare apper B.V. (ISV)
Send hvor som helst for skriveren
Enkelt og lett deling av data mellom MFP og andre enheter.
Estmob (ISV)
SendStation
Nettportoløsning for sending av brev, over-natten og pakker med USPS, UPS, FedEx.
Pitney Bowes (ISV)
Smart Color Manager
Justerer fargetabellen og oppretter en fargeprofil.
Samsung (in-house)
Smart Printing Kiosk
Bygg en betalt blekkkiosk uten bruk av en kostbar FDI-enhet.
Samsung (in-house)
Smart Scan
Profesjonelle skanneløsninger med automatisk bildekorrektur.
Samsung (in-house)
Smart sikkerhetsadministrator
Enkelt oppsett av foretrukket sikkerhetsprofil med et enkelt klikk.
Samsung (in-house)
Smart Service
Viser status for feil/advarsler. Koblinger til relatert feilsøking.
Samsung (in-house)
Smart oppdatering
Automatisk nedlasting av den nyeste fastvaren på enheter avlaster IT-teknikere for tidskrevende manuelt arbeid.
Samsung (in-house)
Smart UX-tjenester
Tilleggsprogram som gir Smart UX SDK-funksjonalitet ved utvikling av apper.
Samsung (in-house)
SmarThru Web-viser
Gir tilgang til enhetsbehandling uten PC eller nettverk.
Samsung (in-house)
Ubiquitech Pull-utskrift
Pull-utskrift-klient som fungerer sammen med Ubiquitech Pull-utskriftsserver.
Ubiquitech (ISV)

SmarThru Web-viser

Enkleste måte for tilgang til administratorfunksjonen.
  • Frittstående SyncThru Web-tjeneste: Tillater tilgang til alle administratorfunksjoner uten datamaskin eller nettverk.
    .
  • Tilgang til SyncThru Web-tjenesten med ett klikk: IP-adresse og nettleser ikke nødvendig.
  • Før
    • Krever nettverk.
    • Må huske IP-adresse.
    • Krever tilkoblet datamaskin.
      Før
  • Etter
    • Krever ikke nettverk.
    • Alle administratorfunksjoner er tilgjengelige.
      Etter

Send Anywhere

Enkelt og lett deling av data mellom MFP-en og andre enheter.
  • Plattformuavhengig: Tillater tilgang til datamaskinen og mobilenheter som Android, iOS, Linux, Windows og Mac OS.
  • Forsterket sikkerhet: Bruker OTP (engangspassord) og sletter data automatisk innen 24 timer.
  • Krever ikke ID/passord: Uten medlemskap og krever ikke pålogging.
  • Hvorfor Send Anywhere: De fleste e-postsystemer begrenser filstørrelser til 10 MB, men Send Anywhere har ingen begrensninger.
Scenario for fildeling:
  • Som det er
    Bruk USB, delt mappe eller e-post for å dele.
    1. Bruk USB, delt mappe eller e-post for å dele.
  • Nylig lagt til
    Send filen gjennom app > generer OTP > angi OTP hos målet.
    1. Send filen gjennom app > generer OTP > angi OTP hos målet.

Hancom Office 2014

Allsidige Hancom Office 2014 øker utvidbarheten til nye høyder.

Arbeidsflyt

Redigere og skrive ut dokumenter på skriveren.
  • Brukere kan åpne deres Word-maler lagret på skriveren, og enkelt endre den nødvendige informasjonen, for eksempel datoer eller kontaktinformasjon.
  • Brukere kan skrive ut det redigerte dokumentet direkte på skriveren.
  • Hancom Office 2014 er tilgjengelig i Printing App Center.

Fordel

• Brukere kan åpne, skrive ut, eller redigere MS Office-dokumenter direkte på skriveren.
  • Denne muligheten gjør MFP-en til en uavhengig dokumenthub.
  • Lar brukerne gjøre spontane endringer eller rettelser til lagrede dokumenter – uten en datamaskin.

Åpne et dokument

1. Start Hancom Office 2014 fra startskjermbildet eller apper.
  2. Velg Storage (Lagring) for å navigere til filbanen for DOC, PPTS eller XLS-filer.
  3. Velg filen og åpne den.
    Dokumentet på skjermen kan redigeres.

Redigere og skrive ut

1. Trykk på Edit (Rediger)-knappen for å starte redigeringen.
  2. Når du er ferdig med å redigere, trykker du på Print (Skriv ut)-knappen fra Action Overflow (Handling-overflyt) ().
    Brukere kan om nødvendig justere forskjellige utskriftsalternativer.

Eksempelscenario 1

En bruker kan utføre en mindre endring til en dokumentmal ved bruk av Hancom Office-programmer i stedet for å bruke deres bærbar datamaskin eller kontakte en annen person for å gjøre en rettelse og deretter skrive ut eller sende dokumentet til MFP-en.

Eksempelscenario 2

Et annen scenario for praktisk bruk er å gi brukeren tilgang til e-postkontoen deres med den innebygde nettleseren, åpne filvedlegg, gjøre den nødvendige endringen og skrive ut det nedlastede vedlegget rett på skriveren.

Language selector-modul

Language selector er en modul som lar brukere raskt og enkelt endre språk for brukerens skjerm.

Legge til modulen på startskjermbildet

1. Start ved å legge til modulen på startskjermbildet. Trykk på Apps (Apper) på startskjermbildet.
  2. Trykk og hold nede modul-ikonet. Dra modulen til ønsket posisjon på skjermen, og slipp den.
    Moduler kan nå finnes på listen vist i eksemplet nedenfor.

Legge til favorittspråk

1. Trykk på Settings (Innstillinger)-ikonet for å legge til opptil fire språk som favoritter.
  2. Etter at du har lagt dem til, trykker du på Done (Ferdig) ().

Endre språk

1. Modulen viser favorittspråket på startskjermbildet.
  2. Velg et språk fra modulen. Språket endres enkelt og umiddelbart.

Eksempelscenario

Language selector-modulen gir en enkel og rask metode for å endre skriverens språk uten å måtte navigere til språkinnstillingene i enhetens meny. Dette er en glimrende funksjon for internasjonale selskaper, og selskaper som opererer i land med flere offisielle språk.

Workbook composer

Finner og eksporterer automatisk rødmerkede områder (støtter flere områder), og kombinerer dem i ett dokument med valgte områder. Valg ved å trykke på og dra er mulig.

Arbeidsflyt

Beskjær flere områder og opprett ett utdatadokument for utskrift, lagring eller deling.
  1. Velg område (rødt) > skann > konverter dokument
  • Rød markering kan også brukes for å markere valg for beskjæring.
  • Workbook composer er tilgjengelig for nedlasting fra Print App Center.

Fordel

• Beskjær enkelt forskjellige deler, for eksempel fra et magasin.
  • Spar tid og krefter ved å utføre disse oppgavene uten en datamaskin. Hvis nødvendig, kan redigering utføres på en datamaskin.
  • Flott tilleggsverdi for utdanningssektoren.

Smart Service:

Appen Smart Service forbedrer servicekvaliteten og -hastigheten.

Arbeidsflyt

Enkel feilsøking av skrivere.
  1. Når det oppstår en feil, starter du Smart Service.
  2. Videoer relatert til feilen gjøres tilgjengelig.
  3. Se videoen for en mulig løsning.
  • Appen Smart Service krever at videoene lastes opp til MFP.
  • Smart Service er tilgjengelig i Printing App Center.

Fordel

• Støtte på stedet: Reduserer tiden som kreves for feilsøking av serviceteknikerne.
  • Tilbyr sluttbrukeren muligheten til å finne ut om et servicebesøk er nødvendig, eller om problemet kan løses ved å følge løsningen som foreslås i videoene.

Bruke Smart Service

1. Når det oppstår en feil, starter du Smart Service.
  2. En video som er relatert til feilen tilbys.
  3. Se videoen for en mulig løsning.

Synkronisere data

Smart Service-programmet krever at videoene lastes opp til MFP-en.
  1. Etter installering, starter du Smart Service i MFP-en. Programmet starter, men det finnes ingen video.
  2. Velg USB-alternativet for denne demonstrasjonen fra menyen Synkronisere data . Brukere kan benytte en minnepinne eller en Samsung-webserver.
  3. Kopier videoer og xml-filer med den faste mappestrukturen over til en minnepinne.
  4. Koble til minnepinnen og start Smart Service igjen. En popup ber brukeren enten kopiere videoene til skriveren eller vise dem fra minnepinnen. Vi anbefaler at brukerne kopierer videoene til skriveren.

Eksempelscenario

Smart Service-programmet kan redusere tiden for feilsøking betydelig. Dette programmet gir brukeren enkle løsninger, i tillegg til å fastslå om de har behov for hjelp fra brukerservice.

Samsung Mobile Print (for Smart UX)

Optimer skriverressursene, for eksempel ved hjelp av faks-funksjonen med en mobil utskriftsapp.

Arbeidsflyt

Sende en faks fra en MFP via Mobile Print.
  1. Ingen faksalternativ
  2. Sende faks
  3. Faksalternativ installert
  • Brukere kan dra nytte av faksalternativet som er installert på en annen MFP eksternt, ved hjelp av Mobile Print-appen.
  • Mobile Print-appen er tilgjengelig fra Printing App Center.

Fordel

• Tilbyr brukerne ytterligere funksjoner:
    • Sende faks fra nærmeste MFP, uten å ha faksalternativ-settet installert, gjennom node-MFP-er med faksalternativet installert.
    • Dele lagrede dokumenter ved å skrive dem ut direkte til en kollega på en annen MFP (push-utskrift).

Smart Color Manager

Smart Color Manager lar brukeren justere fargeinnstillinger og kopiere fargeverdier fra en annen enhet.

Starte Smart Color Manager

Start Smart Color Manager på MFP-en. En administratorpålogging kreves for å bruke dette programmet.
Det finnes tre ulike hovedfunksjoner:
  • Fargeinnstilling.
  • Fargekalibrering.
  • Fargekopiering.

Kopiere farge og opprette en tilpasset profil

1. Velg fargekopiering og trykk på Start.
  2. Send en oversikt over fargekopiering rett til målskriveren.
  3. Plasser kopieringsoversikten på platen slik du blir bedt om, og velg Next (Neste).
  4. En profil kan lagres og benyttes, eller lagres i listen over tilpassede profiler.

Eksempelscenario

I dette scenarioet har kunden angitt at et krav for å kjøpe skrivere er at diagrammer for ledelsens rapporter må se ut som før. Ved hjelp av Smart Color Manager, kan salgsrepresentanten eller det salgsforberedende teamet opprette en ny fargeprofil for å oppfylle kundens krav i deres tilstedeværelse, og vise hvor omfattende tilbudet fra Android-driftet Smart UX er.

Tonerstatus-modul

Status for toner og bildebehandlingsenhet er synlig direkte på MFP-ens skjerm, for enklere administrasjon av rekvisita. Modulen viser statusen for alle rekvisita, eller begrenser statusvisningen til kun toner.

Skjermnotat-modul

• Skjermnotat-modulen gjør det mulig å vise informasjon, slikt som enhetens IP eller støtteinformasjon. Den kan også brukes til å informere brukere om at ny toner har blitt bestilt og leveres på en bestemt dato.
  • Ved å legge til bilder på notater kan man gjøre meldinger mer effektive.
  • Notater kan også låses med en PIN-kode, for å hindre at notatet slettes eller uautorisert tilgang til å redigere notatet.

Legge til modulen på startskjermbildet

1. Start ved å legge til modulen i Startskjermbildet, ved å trykke på Apps (Apper).
  2. Trykk og hold nede modul-ikonet. Dra modulen til ønsket posisjon på skjermen, og slipp den.
    Du finner nå moduler på skjermen.

Opprette et notat

1. Memo-modulen er klar til bruk ved å klikke på modulen på skjermen.
  2. Trykk på Picture (Bilde)-ikonet for å legge til bilder i notatet fra Gallery-programmet, hvis nødvendig.

Låse notatet

Trykk på Lock (Lås)-ikonet for å legge til en PIN-kode for å sikre et opprettet notat.

Eksempelscenario

Administratoren kan angi serviceinformasjon, skrivernavn eller IP-adresse i et notat på startskjermbildet. Dette kan også brukes for å la skriveradministratorer informere brukerne om at skriveren venter på service eller at service har blitt bestilt.

Kontostatus-modul

Viser hver brukers kontostatus på én skjerm.
  • Når brukere logger på skriveren, inneholder denne modulen informasjon om brukerkontoen.
  • Modulen viser følgende informasjon:
    • Total kvote.
    • Gjenværende mengde for kopi, utskrift og faks, fargebruk og sendt-til-xxx.
  • Kontoopplysningene er basert på enhetens innebygde innstilling for Standard Accounting (Standard regnskap)-informasjon.
    • Tilkobling til BCPS (SecuThru Lite eller Usage Tracker) støttes i neste oppdatering.
Modulen inneholder totalkvote og gjenværende mengde for den påloggede brukeren.

Language selector-modul

Language selector er en enkel måte å endre språket på, direkte fra startskjermbildet uten å bruke innstillinger-menyen. Opptil fire språk kan enkelt endres.
  • Velg opptil fire foretrukne språk
  • Endre språk ved bruk av modulen

Enkel appvelger

Easy Launcher (Enkel appvelger) er et tilpasset grensesnitt, som kan utvikles for å oppfylle kundens krav.

Tilpasset startside med merkevarens moduler.

1. Start Appvelger-verktøyet.
  2. Når du trykker på hjem-tasten, kan brukere velge å bruke det nye skrivebordet eller det opprinnelige TouchWiz-skrivebordet.
  3. Appvelger-verktøyet består av en hovedapp og tre moduler (skann, kopier, faks).
    Skann-modul
    Faks-modul

Fordel

• Oppretter kundespesifikr utseende og følelse.
  • Enkle moduler for å forenkle alle grunnleggende kopi-, skann og faksjobber.
  • Perfekt eksempel på apper som kan være utviklet for Smart UX, for å tilby et nytt nivå av utvidbarhet.

Starte Easy Launcher (Enkel appvelger)

1. Start appvelgerprogrammet i MFP-en og utfør endringer, slikt som å endre bakgrunnsbilde.
  2. Når brukere trykker på Home (Hjem)-knappen, vil skriveren varsle brukeren i følgende bilde. Brukere kan velge appvelgerprogrammet eller skriverens egen TouchWiz Home. Brukere kan også lagre innstillingen, slik at MFP-en alltid vil bruke appvelgerprogrammet.

Bruke Easy Launcher-modulen

Følgende bilder er moduler som er inkludert i appvelgerprogrammet. Disse modulene kan brukes uten at appvelgerprogrammet kjører.

Eksempelscenario

Dette scenarioet er et eksempel på å tilby kunder et tilpasset grensesnitt med deres egen merkevare innebygd, ved bruk av nye Smart UX. Dette er en flott og problemfri måte å tilpasse Smart UX på, når skriveren demonstreres for en kunde. Brukeren kan benytte nedlastede bilder for å få et passende bakgrunnsbilde, ved hjelp av den innebygde nettleseren.