• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung-skrivere - Smart UX: Slik fakser du

Fakse
  1. Trykk på [Skann og send ] fra startskjermbildet eller apper.
  2. Legg originaldokumentene med forsiden opp i dokumentmateren, eller en original med forsiden ned på skannerglasset.
  3. Hvis nødvendig, juster innstillingene i kategorien Send og kategorien More (Mer).
  4. Trykk på [Fax (Faks)] eller , og angi et faksnummer direkte. Hvis nødvendig kan brukere også benytte Favourites (Favoritter), Recent (Nylige), Groups (Grupper) eller Contacts (Kontakter) for å angi et mål.
  5. Trykk på Send for å sende faksen.
Figur : Faks-skjermbildet