Samsung-skrivere - Smart UX Center, konfigurasjon, kompatible modeller, vanlige spørsmål

Hva er Smart UX Center?

Smart UX Center er et økosystem for et nytt utskriftsparadigme fra Samsung. Den anbefaler å endre oppfattelsen av skriveren eller kopimaskinen fra en ekstern enhet til en frittstående enhet. Dette økosystemet gir deg et nytt brukergrensesnitt og lettvektsløsninger basert på apper.
Smart-UX Center = plattform for brukergrensesnitt + App Center (leveringssystem) + App (innhold) + SDK (utviklingsstøtte)

Konfigurasjon

Mobilopplevelsen utvides til å omfatte kopimaskinen, for en enkel, intuitiv og utvidbar brukeropplevelse.
  1. Modul: Ett klikk, øyeblikkelig bruk, personlig tilpasning
  2. App: Enkel som en mobiltelefon; legg til funksjoner, legg til apper
  3. Hurtigstart: Endre til spesialfunksjon (logge på/logge av, skjermavbildning, app, søk)

Kompatible modeller

A3-enhet
A4-enhet
Fargelaser-kopimaskiner
Monolaser-kopimaskiner
Monolaser-MFP-er
X7600-serien
X4300-serien
K7600-serien
K4300-serien
M53-serien
M45-serien
Målkunde
Enterprise, SMB (100+)
SMB
Enterprise, SMB (100+)
SMB
SMB Enterprise
SMB
Modell
X7600GX, X7500GX, X7400GX, X7600LX
X4300LX, X4250LX, X4220RS/LX
K7600GX, K7500GX, K7400GX, K7600LX
K4350LX, K4300LX, K4250RS/LX
M5370LX/M
M4583FX, M4580FX

Vanlige spørsmål

Se denne listen over vanlige spørsmål om Smart UX Center.

Generelt

Forhandler

Utvikler

ITDM