Samsung-skrivere - Konfigurere Smart Printer Diagnostic System (SPDS)

Dette dokumentet inneholder informasjon om hvordan du bruker Smart Printer Diagnostic System (SPDS), en løsning for å analysere og reparere skrivere.

Oversikt

Smart Printer Diagnostic System (SPDS) er et nyttig program for smart-enheter. for serviceaktiviteter i felten.
Figur : Oversikt over hvordan SPDS fungerer

Krav

Kontroller at du oppfyller kravene oppført i delen nedenfor:

Konfigurere og bruke SPDS-programmet

Denne delen inneholder instruksjoner for følgende emner:

Kundegodkjenning

For å koble til skriveren, må en kunde godta kundens samtykke til å samle inn skriverinformasjon.
Figur : Samtykke til kundeinformasjon

Mer informasjon

For mer informasjon om SPDS, gå til SPDS Download Center (Nedlastningssenter for SPDS) (https://tsp.ext.hp.com/tsp_file/spds/download.html) for å laste ned følgende informasjon:
  • SPDS-programvare for Android-, iOS- eller Windows-operativsystemer
  • Brukerhåndbøker
  • Installasjonsveiledninger
  • Nyhetsbrev
  • Konseptvideoer for SPDS
Nyhetsbrevet til SPDS sendes til e-postadressen din annenhver uke for å informere deg om hvordan du kan benytte SPDS, eller du kan laste det ned fra SPDS Download Center (Nedlastningssenteret for SPDS).