Samsung-skrivere - diagnostisere skrivernettverket ved hjelp av Samsung skriverdiagnostikk

Dette dokumentet viser fremgangsmåten når du velger alternativet Diagnostisere skrivernettverk i Samsung skriverdiagnostikk (SPD)-programmet.
Diagnostisere skrivernettverket
For å bruke dette programmet til å diagnostisere skrivernettverket, velger du Avanserte alternativer på hovedskjermen for SPD.
Figur : Velg Avanserte alternativer
Avanserte alternativer
I Avanserte alternativer velger du Diagnostisere skrivernettverk.
Figur : Velg Diagnostiser skrivernettverk
Velg en tilkoblet skriver
Dette skjermbildet viser de tilgjengelige skriverne. Velg skriveren du ønsker å sjekke.
Figur : Velg en skriver
Programmet starter diagnostisering av skrivernettverket.
Figur : Skjermen mens SPD diagnostiserer skrivernettverket
Diagnoseresultater
Etter diagnostisering av skrivernettverket, viser programmet resultatene.
Klikk på Vis nettverkskonfigurasjon for å vise nettverkskonfigurasjonsrapporten.
Figur : Skjermbilde for diagnostikkresultater