Samsung-skrivere - diagnostisere skrivernettverket ved hjelp av Samsung skriverdiagnostikk

Dette dokumentet viser fremgangsmåten når du velger alternativet Diagnostisere skrivernettverk i Samsung skriverdiagnostikk (SPD)-programmet.

Diagnostisere skrivernettverket

For å bruke dette programmet til å diagnostisere skrivernettverket, velger du Avanserte alternativer på hovedskjermen for SPD.
Figur : Velg Avanserte alternativer

Avanserte alternativer

I Avanserte alternativer velger du Diagnostisere skrivernettverk.
Figur : Velg Diagnostiser skrivernettverk

Velg en tilkoblet skriver

Dette skjermbildet viser de tilgjengelige skriverne. Velg skriveren du ønsker å sjekke.
Figur : Velg en skriver
Programmet starter diagnostisering av skrivernettverket.
Figur : Skjermen mens SPD diagnostiserer skrivernettverket

Diagnoseresultater

Etter diagnostisering av skrivernettverket, viser programmet resultatene.
Klikk på Vis nettverkskonfigurasjon for å vise nettverkskonfigurasjonsrapporten.
Figur : Skjermbilde for diagnostikkresultater