HP Digital Sender Flow 8500 fn2 arbeidsstasjon for dokumentfangst, HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 dokumentskanner - Slik aktiverer du USB Twain-driver (HP Scan)

Problembeskrivelse

Når du kobler til HP Digital Sender Flow 8500 fn2 og HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 ved hjelp av en USB Twain Driver (HP Scan), kan en skanne feilmelding om kommunikasjon (som vist nedenfor) vises på datamaskinen.
Figur : Skanner ble ikke funnet-feil

Løsning

For å løse skannerkommunikasjonsfeilen må du oppdatere USB-enhetsinnstillingene for nettverk i den innebygde webserveren (EWS).
Følg trinnene nedenfor for å oppdatere disse innstillingene.
  1. Åpne en nettleser på datamaskinen, og angi IP-adressen til skanneren i skriverens adresselinje. Deretter trykker du på Enter på tastaturet.
    Figur : Eksempel på IP-adresse på adresselinjen i en nettleser
  2. Logg på som Administrator på EWS-hjemmesiden.
  3. I øvre navigeringsmeny klikker du på Sikkerhet-fanen.
  4. Klikk på Generell sikkerhet i den venstre navigasjonsruten, og merk deretter av i boksen ved siden av Aktivere USB for enheten for å aktivere innstillingen.
  5. Klikk på Bruk for å lagre innstillingen.
Når du har oppdatert disse innstillingene, må du kanskje må omstarte programvaren eller koble USB-kabelen før HP Twain-skannedriveren registrerer enheten. Når driveren registrerer enheten, kan du starte skanningen.