• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Digital Sender Flow 8500 fn2 arbeidsstasjon for dokumentfangst, HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 dokumentskanner - Slik aktiverer du nettverkets Twain-driver (HP Scan)

Problembeskrivelse
Når du kobler til HP Digital Sender Flow 8500 fn2 og HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 ved hjelp av en Network Twain Driver (HP Scan), kan en skanne feilmelding om kommunikasjon (som vist nedenfor) vises på datamaskinen.
Figur : Kommunikasjonsfeil for skanneren
Løsning
For å løse skannerkommunikasjonsfeilen må du oppdatere skanneinnstillingene for nettverk i den innebygde webserveren (EWS).
Følg trinnene nedenfor for å oppdatere disse innstillingene.
  1. Åpne en nettleser på datamaskinen, og angi IP-adressen til skanneren i skriverens adresselinje. Deretter trykker du på Enter på tastaturet.
    Figur : Eksempel på IP-adresse på adresselinjen i en nettleser
  2. Logg på som Administrator på EWS-hjemmesiden.
  3. På toppnavigasjonsmenyen klikker du på Nettverk-fanen.
  4. I venstre navigasjonsrute klikker du på Andre innstillinger, og kryss deretter av boksene ved siden av WebScan og Sikker WebScan for å aktivere dem.
  5. Klikk på Bruk for å lagre disse innstillingene.
  6. Valgfritt: På den øverste navigeringsmenyen, klikk på kategorien Sikkerhet, Generell sikkerhet, og merk deretter av i boksen ved siden av Aktiver automatisk aktivering av ekstern bruker for å aktivere innstillingen. Klikk på Bruk for å lagre denne innstillingen.
Når du har oppdatert disse innstillingene, må du kanskje må omstarte programvaren eller koble nettverkskabelen før HP Twain-skannedriveren registrerer enheten. Når driveren registrerer enheten, kan du starte skanningen.