HP Digital Sender Flow 8500 fn2 arbeidsstasjon for dokumentfangst, HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 dokumentskanner - Oppgradere fastvaren

Du kan laste ned den nyeste fastvareoppgraderingen for produktet ved å gå til www.hp.com/support.
Fastslå den installerte fastvareversjonen
Sjekk konfigurasjonssiden for å fastsette den installerte versjonen av fastvaren.
  1. Velg Rapporter på startskjermbildet til produktets kontrollpanel.
  2. Velg Konfig.-/statussider.
  3. Velg Konfigurasjonsside.
  4. I delen Enhetsinformasjon, kan du finne fastvaredatokoden og revisjon.
    Fastvaredatokoden og fastvarerevisjonseksempler:
    • 20170518 (fastvaredatokode)
    • 2458102_685625 (fastvarerevisjon)
Utføre en fastvareoppgradering
Fastvarepakken er en .bdl-fil. Denne filen krever en interaktiv oppgraderingsmetode. Bruk én av følgende metoder for å oppgradere fastvaren for dette produktet.