Samsung laser-multifunksjonsskrivere - tips til faksinnstillinger for en Mac-driver ved hjelp av SyncThru-nettjenester

Dette dokumentet er for Samsung-laserskrivere som bruker SyncThru-nettjenester for en Mac-driver.
For tips til faksinnstillinger kan du bruke følgende innhold:
  • Nettverkets PC-faks: Støtter bare Standard/Fin-oppløsning og støtter ikke fargemodus.
  • Smart Fax Diagnostic kan være en god metode for å sjekke fakslinjekonfigurasjon og konfigurere ECM-modus/hastighet.
  • Nettverkets PC-faks: ikke synkronisert med prefiks-innstilling på enheten og må angi helt nummer inkludert prefiks når det er nødvendig.
    Figur : Eksempel på ikke synkronisert prefiks-innstilling
  • Når prefiks er angitt, legges prefiksnummeret til automatisk når faksnummeret angis.
    Figur : Eksempel på prefiksnummer som legges til automatisk