• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Enterprise - Installere, vise og administrere sertifikater for å hviteliste eksterne apper på skriveren

Innføring

Bruk siden Administrer eksterne apper til å behandle sertifikater for å hviteliste eksterne apper på skriveren. Sertifikatene behandles fra fanen Sikkerhet > siden Administrer eksterne apper i den innebygde webserveren.
Skriveren støtter følgende importformater for sertifikater:
  • .DER (binært)
  • .CER (binært Base64)
  • .PEM (Base64, installerer enkelt sertifikat)

Trinn én: Gå til HPs innebygde webserver (EWS)

1. På startskjermbildet på skriverens kontrollpanel velger du nettverksikonet for å vise IP-adressen eller vertsnavnet.
  2. Åpne en nettleser, og skriv inn IP-adressen eller vertsnavnet til skriveren nøyaktig slik det vises på skriverens kontrollpanel. Trykk på Enter på tastaturet. Den innebygde webserveren åpnes.
    Figur : Eksempel på en IP-adresse i et nettleservindu
    merknad:
    Hvis nettleseren viser en melding om at det kanskje ikke er trygt å besøke nettstedet, velger du alternativet for å fortsette til nettstedet. Datamaskinen skades ikke av å besøke dette nettstedet.

Trinn 2: Installer sertifikater for eksterne apper

1. Pålogging til den innebygde webserveren ved hjelp av administratorlegitimasjon.
  2. Bruk toppnavigasjonsfanene, og klikk på Sikkerhet.
  3. Klikk på Administrer eksterne apper i navigasjonsruten til venstre.
  4. Klikk på Bla gjennom ved feltet Velg fil.
  5. Finn sertifikatet som skal importeres, og klikk deretter på Åpne.
    merknad:
    Sertifikatet kan være et selvsignert sertifikat.
  6. Klikk på Importer.

Trinn 3: Behandle de installerte sertifikatene for eksterne apper

Følgende fremgangsmåter kan også utføres fra siden Administrer eksterne apper på fanen Sikkerhet.
Vise detaljene for et sertifikat for en ekstern app
  1. Bruk toppnavigasjonsfanene, og klikk på Sikkerhet.
  2. Klikk på Administrer eksterne apper i navigasjonsruten til venstre.
  3. Velg et sertifikat fra området Registrerte sertifikater for eksterne apper.
  4. Klikk på Vis detaljer.
Fjerne et sertifikat
  1. Bruk toppnavigasjonsfanene, og klikk på Sikkerhet.
  2. Klikk på Administrer eksterne apper i navigasjonsruten til venstre.
  3. Velg et sertifikat fra området Registrerte sertifikater for eksterne apper.
  4. Klikk på Fjern....
  5. Bekreft fjerningen på bekreftelsessiden som vises, ved å klikke på Slett-knappen.
Eksportere et sertifikat
  1. Bruk toppnavigasjonsfanene, og klikk på Sikkerhet.
  2. Klikk på Sertifikatbehandling i den venstre navigasjonsruten.
  3. Velg et sertifikat fra området Registrerte sertifikater for eksterne apper.
  4. Klikk på Eksporter....