HP Sprocket - Utskriftsproblemer når du har aktivert innebygde opplevelser

Dette dokumentet er for HP Sprocket fotoskrivere, Sprocket Photo Plus-skrivere og Sprocket 2-i-1, samt HP Sprocket-appen for Android- og Apple iOS-enheter.
Etter at du har aktivert funksjonen innebygde opplevelser fra appen HP sprocket, kan hver utskriftsjobb ta lengre tid til å skrive ut og utskriftskvaliteten kan være dårligere enn forventet. For å skrive ut raskere og også forbedre utskriftskvaliteten, kan du midlertidig deaktivere funksjonen innebygde opplevelser fra HP sprocket-appen, og send deretter utskriftsjobben.
merknad:
Etter å ha deaktivert innebygde opplevelser, kan ikke HP Sprocket-app skanne bilder som bruker innebygde opplevelser.
  1. Slå på Sprocket.
  2. Åpne appen HP Sprocket på mobilenheten.
  3. Trykk på Meny ikonet og deretter Sprocket.
  4. Trykk Utskriftsinnstillinger.
    Innstillinger-menyen vises.
    Figur : Innstillingene for trykking-appen
    Innstillingene for trykking-appen
  5. Deaktivere funksjonen for innebygde opplevelser.
    • For Apple iOS-enheter: Velg Tillatelser, og velg deretter Innebygde opplevelser under delen Sprocket-innstillinger for å deaktivere funksjonen.
    • For Android-mobilenheter: Under delen Sprocket innstillinger , trykker du Innebygde opplevelser for å deaktivere funksjonen.
    Figur : Trykking innebygd opplevelser
    Trykking innebygd opplevelser
  6. Send utskriftsjobben på nytt.
    Hvis deaktiveringsfunksjonen ikke løste utskriftsytelsesproblemet, velger du en av følgende koblinger for ytterligere feilsøkingsinformasjon.