Skriverspesifikasjoner for HP Sprocket 2-i-1

Dette dokumentet gjelder for HP Sprocket 2-i-1.
Se gjennom dette dokumentet for detaljerte tekniske data, som for eksempel produktnumre, krav til mobilsystem, utskriftshastigheter, tilkoblingstyper, fysiske dimensjoner, strømforsyning, håndtering av papir og utskriftsspesifikasjoner.
HP Sprocket 2-i-1
Skriverspesifikasjoner
Spesifikasjon
Beskrivelse
Produktnummer:
2FB96A (hvitt)
2FB97A (svart)
2FB98A (rød)
Mål og vekt
122 x 77,42 x 28,96 mm (4,8 x 3,05 x 1,14 tommer)
0,191 kg (0,42 pund)
Tilkoblingsbarhet
Bluetooth 3.0
Skriveradministrasjon
HP sprocket app
Strømforsyning
Opp til 35 utskrifter for hver gang enheten er oppladet
Internt oppladbart batteri
To celler 850 mAh Li-Polymer 7.4 V
Oppladningstid
Opp til 120 minutter
Strømforbruk
0,9 dB(A) (beredskap)
Gjennomsnittlig 15.91 W (basert på første print)
Maks. 34,49 W på 25° C (77°F)
Utskriftsteknologi
Thermal utskriftsmaskin med en ZINK® null Ink®-skriver
  merknad:
2-i-1 bruker ikke blekkpatronene for å skrive ut.
Støttede papir
HP Sprocket Photo-papir
5,0 x 7,6 cm (2 x 3 tommer)
Utskrift uten kanter
Ja
Støttede filtyper
BMP
GIF:
JPEG
PNG
(bare TIFF OS)
  merknad:
Hvis du sender en ikke-støttet filtype, kommer ikke utskriftsjobben til å skrives ut.
Papirskuffkapasitet
Opptil 10 sider med det blå utskriftskortet (tidligere Smartsheet)
Høytaler
Ja
Stativkompatibel
Ja
Selfie speil
Ja
Selvutløser
Ja, 10 sekunder
Søker
Smartphone skrivermodus
Øyeblikkelig kamerabryter
Minnekortkompatibilitet
microSD-kortspor
Opptil 256 GB
Utskriftskvalitet
313 x 400 punkter pr tomme (dpi)
Utskriftshastighet
Opptil 40 sekunder
Kamera og linse
5 MP
LED dual color flash
Minimum fokusavstand: 0.7 m (2.29 ft) maksimum
Mobile operativsystemer og enheter
Støttes av Android-enheter med OS 4.4 og nyere, og iOS 9.0 og nyere
Kompatibel med Apple iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Pluss, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone, 6x, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Pluss, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro-12,9-tommers (2. generasjon), iPad Pro-10,5-tommers, iPad (5. generasjon), iPad Pro 9,7-tommers iPad Pro-12,9-tommers (1. generasjon), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad (4. generasjon) og iPod touch (6. generasjon)
Kontrollpanel
Av/på-knapp
Tilbakestill-knapp
Utløserknapp
Tidstakerknapp
Søker
Brukergrensesnitt
En indikatorlampe for lading
En indikatorlampe for status
En indikatorlampe for gjentaker
SD-kort indikatorlampe
Miljømessige parametre
Luftfuktighet ved drift: 5 % til 70 % RF (anbefalt);
Luftfuktighet ved ikke-drift: 5 til 90 % RH
Driftstemperatur: 5° til 40° C (41° til 104° F)
Anbefalt driftstemperaturområde: 15° til 32° C (59° til 90° F)
Lagringstemperatur: -30 °C til 60 °C (-22 °F til 140 °F)
Garanti
Ett års begrenset maskinvaregaranti
Gå til nettsiden HP Sprocket for å få mer informasjon.
Regulatorisk modellnummer
For legitimasjonsformål er produktet ditt tildelt et regulatorisk modellnummer. Det regulatoriske modellnummeret for produktet er VCVRA-1714. Dette nummeret må ikke forveksles med produktserienavnet (HP Sprocket 2-i-1) eller produktnumrene (L1960A, L1965A, L1966A, L1967A).
For å vise dataark for materialsikkerhet (MSDS), kan du gå til http://www.hp.com/go/msds (på engelsk).
Dette produktet genererer ingen merkbar ozongass (O3).
HP tilbyr stadig flere retur- og gjenvinningsordninger i mange land og regioner og samarbeider med noen av de største gjenvinningsaktørene for elektronikkprodukter over hele verden. HP sparer på ressursene ved å videreselge noen av sine mest populære produkter. For mer informasjon om resirkulering av HP-produkter, kan du gå til www.hp.com/hpinfo/globalcitizenship/environment/recycle/ (på engelsk).