HP Sprocket 2-i-1 - konfigurere 2-i-1

Dette dokumentet er for HP Sprocket fotoskrivere 2-i-1, samt HP Sprocket-appen for Android- og Apple iOS-enheter.
For å sette opp 2-i-1 for første gang, Legg HP sprocket fotopapir, par 2-i-1 mobile enheten, kalibrer skriveren, og deretter installer microSD-kortet (valgfritt).

Trinn 1: Legg HP sprocket fotopapir

Legg 5.0 x 7,6 cm (2 x 3 tommer) HP sprocket fotopapir i innskuffen.
  1. Fjern enheten fra esken, og fjern beskyttelsesfilmen fra papirdekselet.
  2. Fjern toppdekselet ved å skyve det bort fra utgangssporet, og sett det til side.
      Figur : Ta av toppdekselet
      Ta av toppdekselet
    1. Skyv toppdekselet
    2. Ta av toppdekselet
  3. Legg inn opptil 10 ark HP sprocket fotopapir med blå Smartsheet®. Kontroller at det blå Smartsheet® er på undersiden av bunken med strekkode vendt nedover, og HP sprocket fotopapir med HP-logoer vendt nedover.
    merknad:
    Behold Smartsheet® til du er ferdig med alle 10 papirarkene, deretter kan det kastes.
    Figur : Legge i HP sprocket fotopapir
    Legge i HP sprocket fotopapir
  4. Lukk papirdekselet ved å justere det med sporene på utsiden av skriveren, og skyv det mot utgangssporet til det sitter godt fast.

Trinn 2: Koble 2-i-1 og mobilenheten

Installer HP Sprocket-appen på mobilenheten, og koble den mobile enheten til 2-i-1 ved hjelp av en Bluetooth-tilkobling. Appen kreves for å koble til 2-i-1, og skrive ut bilder fra mobilenheten.
merknad:
Du kan bruke kameraet til å ta og skrive ut bilder uten å installere programmet HP Sprocket. For å konfigurere kamera-modus, går du til neste trinn.
  1. Klikk på Last ned , og følg deretter instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere appen.
  2. Når appen installeres, kan du slå på enheten ved å skyve og holde strømknappen til status lampen er solid og hvit.
    Figur : Slik slår du på enheten
    Slik slår du på enheten
  3. Åpne Bluetooth-innstillingsmenyen på mobilenheten din.
    En liste over nærliggende enheter vises.
  4. Se etter HP sprocket 2-i-1 (xx:xx) i listen.
    • Hvis enheten ikke vises i listen, trykk på den, og fortsett til neste trinn.
    • Hvis enheten ikke vises i listen, trykk på Søk , eller skanne. Når enheten vises, trykker du på den og fortsetter til neste trinn.

Trinn 3: Legg til skriveren

|||UNTRANSLATED_CONTENT_START|||Send a print job to calibrate the printer with the blue Smartsheet®.|||UNTRANSLATED_CONTENT_END||| Bruk HP Sprocket appen for å skrive ut et bilde, eller bruk kameraet for å ta et øyeblikkelig bilde.

Trinn 4: Installer et microSD-kort (valgfritt)

Sett i et microSD-kort (selges separat) for å lagre øyeblikkelige bilder tatt med kameraet.
  1. Slå av enheten, og finn deretter microSD-sporet ved siden av stativfoten.
  2. Sett microSD-kortet inn i sporet med de elektriske kontaktene vendt mot kameraet.
    Figur : Sette inn et mikro-SD-kort
    Slik slår du på enheten
  3. Skyv kortet forsiktig med din fingernegl til du hører et mykt Klikk og kortet er flush med 2-i-1.
  4. Slå på Sprocket
    Hvis microSD lagring lampen er solid og rød, er det en mikro-SD-kort feil. Slå av enheten, sett inn microSD-kortet på nytt, og slå deretter på enheten.
Enheten er klar til å lagre øyeblikkelige bilder.