HP PageWide Enterprise, HP PageWide Managed - Bytt ut væskeoppsamleren

Innføring
Følgende informasjon inneholder opplysninger om væskeoppsamleren til skriveren og en fremgangsmåte for hvordan du bytter den ut.
Skriveren angir når væskeoppsamleren er nesten full og når den er helt full. Når den er helt full, slutter skriveren å fungere til væskeoppsamleren byttes ut.
Hvis du vil kjøpe en væskeoppsamler (delenummer W1B44A), går du til HP Parts Store på www.hp.com/buy/parts.
  merknad:
Væskeoppsamleren er utviklet for å brukes én gang. Ikke prøv å tømme væskeoppsamleren og bruke den på nytt. Hvis du gjør det, kan det føre til pigmentsøl inne i skriveren, noe som kan gi redusert utskriftskvalitet. Etter bruk returnerer du væskeoppsamleren til HPs Planet Partners-program for resirkulering.
Fjern og bytt ut væskeoppsamleren
  1. Åpne venstre deksel.
    Figur : Åpne venstre deksel
  2. Trekk væskeoppsamleren bort fra skriveren.
      forsiktig:
    Når du trekker ut væskeoppsamleren, må du unngå direkte kontakt med den svarte sylinderen for å unngå pigmentflekker på hud eller klær.
    Figur : Ta ut væskeoppsamleren
  3. Løsne håndtaket som inneholder enheten i justeringssporet på venstre side av væskeoppsamleren, og fjern deretter venstre side av enheten.
    Figur : Åpne låsen til væskeoppsamleren
  4. Fjern høyre side fra justeringssporet, og fjern deretter enheten fra skriveren. Legg enheten til side, oppreist, på et stykke papir for å unngå søl.
    Figur : Løsne høyre side av væskeoppsamleren
  5. Pakk ut den nye væskeoppsamleren fra emballasjen.
    Figur : Fjern emballasjen
  6. Sett inn høyre ende av væskeoppsamleren i justeringssporet først.
    Figur : Monter høyre side av væskeoppsamleren
  7. Sett inn venstre ende av væskeoppsamleren i justeringssporet, og lås deretter låsen som holder enheten i sporet.
    Figur : Monter venstre side av væskeoppsamleren
  8. Skyv væskeoppsamleren inn i skriveren.
    Figur : Monter væskeoppsamleren
  9. Lukk venstre deksel.
    Figur : Lukk venstre deksel