Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562 - bytte tonerkassett

Dette dokumentet forklarer hvordan du skifter ut tonerkassetten.
En tonerkassett har nesten nådd den anslåtte levetiden for en tonerkassett.
  • LED-statuslampen og tonerrelatert melding på displayet indikerer når hver enkelt tonerkassett skal byttes ut.
  • Datamaskinens Samsung Printing Status-programvindu vises på datamaskinen og viser hvilken fargepatron som er tom på toner, se Bruke Samsung Printer Status.
Kontroller typen tonerkassetter for maskinen din, se Tilgjengelige forsyninger.
merknad:
  • Rist inn tonerkassetten godt, det vil den øke første utskriftskvaliteten.
  • Illustrasjonene i denne brukerveiledningen kan avvike fra skriveren avhengig av dens alternativer eller modell. Sjekk skrivertypen din.
  forsiktig:
  • Unngå skade på tonerkassetten. Utsett den ikke for lys i mer enn noen få minutter. Dekk den til med et papirark, hvis nødvendig.
  • Ikke rør det grønne området på tonerkassetten. Bruk håndtaket på kassetten for å unngå å berøre dette området.
  • Ikke bruk skarpe gjenstander, for eksempel kniv eller saks for å åpne tonerkassettpakken. De kan ripe opp trommelen på kassetten.
  • Hvis du får toner på klærne, tørker du den av med en tørr klut og vasker plagget i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.

Skifte ut tonerkassetten

1. Åpne frontdekselet.
    Figur : Eksempel på åpning av frontdekselet
  2. Lås opp tonerkassetten.
    Figur : Eksempel på å låse opp tonerkassetten
  3. Trekk i hendelen på tonerkassetten, og fjern den fra skriveren.
    Figur : Eksempel på å trekke ut toner, og deretter fjerne
  4. Fjern den nye tonerkassetten fra boksen.
    Figur : Eksempel på å ta ut den nye tonerkassetten
  5. Fjern alt emballasjemateriale fra den nye tonerkassetten.
    Figur : Eksempel på å fjerne all emballasje
  6. Fjern den beskyttende plastkategorien fra tonerkassetten før du installerer den nye tonerkassetten.
    Figur : Eksempel på å fjerne beskyttelseskategorien
    merknad:
    Sørg for å resirkulere emballasjematerialet.
  7. Installer tonerkassetten tilbake i skriveren.
    Figur : Eksempel på å installere tonerkassetten
  8. Lås tonerkassetten tilbake i skriveren.
    Figur : Eksempel på å låse tonerkassetten på plass
  9. Lukk frontdekselet.
    Figur : Eksempel på lukking av frontdekselet