• Opplysning
    Velkommen Samsung Skriver kunder

Trenger du støtte til Samsung-skriveren? HP er her for å hjelpe! Lær mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung ProXpress MFP SL-C4060, SL-C4062 - omfordele toner

Når tonerkassetten er ved slutten av levetiden:
  • Hvite striper eller lys utskrift oppstår og/eller tetthet varierer fra side til side.
  • LED-statuslampen blinker oransje. Den toner-relaterte meldingen som sier at det er lite toner igjen kan vises på skjermen.
  • Datamaskinens programvindu for Samsung utskriftsstatus åpnes på datamaskinen og forteller brukere hvilken tonerkassett som har lite toner. Se Bruke Samsung skriverstatus.
Hvis dette skjer, kan brukere midlertidig forbedre utskriftskvaliteten ved omfordele den gjenværende toneren i kassetten. I noen tilfeller kan vil hvite striper eller lys utskrift fortsatt forekomme selv når brukere har omfordelt toneren.
  merknad:
Illustrasjonene i denne brukerveiledningen kan avvike fra skriveren avhengig av dens alternativer eller modell. Sjekk skrivertypen, se Oversikt skriver.
  forsiktig:
Hvis brukeren får toner på klærne, tørkes det av med en tørr klut og plagget vaskes i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
Følgende instruksjoner viser hvordan omfordeler toneren til SL-C4060, SL-C4062-serien -skrivere:
  1. Åpne frontdekselet.
    Figur : Eksempel på åpning av frontdekselet
  2. Ta tonerkassetthendelen forsiktig, og trekk tonerkassetten forsiktig ut.
    Figur : Eksempel på å fjerne tonerkassetten med hendelen
  3. Ta ut ønsket tonerkassett ved å løfte den rett opp.
    Figur : Eksempel på å fjerne ønsket tonerkassett
  4. For å omfordele toneren, rist forsiktig tonerkassetten fra side til side.
    Figur : Eksempel på å forsiktig riste tonerkassetten
  5. Sett tonerkassetten tilbake i tonerskuffen.
    Figur : Å sette tonerkassetten tilbake i tonerskuffen
  6. Skyv tonerskuffen tilbake i skriveren.
    Figur : Eksempel på å skyve tonerskuffen tilbake i skriveren
  7. Lukk frontdekselet.
    Figur : Eksempel på lukking av frontdekselet