• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562 - omfordeling av toner

Når tonerkassetten er ved slutten av levetiden:
  • Hvite striper eller lys utskrift oppstår og/eller tetthet varierer fra side til side.
  • LED-statuslampen blinker oransje. Den toner-relaterte meldingen som sier at det er lite toner igjen kan vises på skjermen.
  • Datamaskinens programvindu for Samsung utskriftsstatus åpnes på datamaskinen og forteller brukere hvilken tonerkassett som har lite toner. Se Bruke Samsung skriverstatus.
Hvis dette skjer, kan brukere midlertidig forbedre utskriftskvaliteten ved omfordele den gjenværende toneren i kassetten. I noen tilfeller kan vil hvite striper eller lys utskrift fortsatt forekomme selv når brukere har omfordelt toneren.
  merknad:
Illustrasjonene i denne brukerveiledningen kan avvike fra skriveren avhengig av dens alternativer eller modell. Sjekk skrivertypen, se Oversikt skriver.
  forsiktig:
Hvis brukeren får toner på klærne, tørkes det av med en tørr klut og plagget vaskes i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
Følgende instruksjoner viser hvordan omfordeler toneren til SL-M4560, SL-M4562-serien -skrivere:
  1. Åpne frontdekselet.
    Figur : Eksempel på åpning av frontdekselet
  2. Lås opp tonerkassetten.
    Figur : Eksempel på å låse opp tonerkassetten
  3. Trekk i hendelen på tonerkassetten, og fjern den fra skriveren.
    Figur : Eksempel på å trekke ut toner, og deretter fjerne
  4. For å omfordele toneren, rist forsiktig tonerkassetten fra side til side.
    Figur : Eksempel på å forsiktig riste tonerkassetten
  5. Installer tonerkassetten tilbake i skriveren.
    Figur : Eksempel på å installere tonerkassetten
  6. Lås tonerkassetten tilbake i skriveren.
    Figur : Eksempel på å låse tonerkassetten på plass
  7. Lukk frontdekselet.
    Figur : Eksempel på lukking av frontdekselet