Samsung ProXpress Color SL-C4010, SL-C4012 - fjerne papirstopp

Dette dokumentet viser hvordan du fjerner fastkjørt papir i skriveren.
Når det oppstår papirstopp, vises en feilmelding på kontrollpanelet på skriveren.
merknad:
Kontroller at du bruker riktig papirtype og størrelse som anbefales i brukerhåndboken. Kontroller at papirskuffen ikke er overbelastet.
  forsiktig:
For å unngå å rive papiret, må du sørge for å trekke ut det fastkjørte papiret sakte og forsiktig.
merknad:
Avhengig av skrivermodellen og dens alternativer, kan illustrasjonene som brukes i dette dokumentet være forskjellige.
Sørg for å slå av skriveren når du fjerner fastkjørt papir fra skriveren.