• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP OfficeJet 6960- og 6970-skrivere - Trådløst skriveroppsett (Windows)

Dette dokumentet gjelder for HP OfficeJet 6962-skrivere og OfficeJet Pro 6960, 6968, 6970, 6974, 6975 og 6978 All-in-One-skrivere.
For å konfigurere en HP-skriver for trådløst nettverk (Wi-Fi), koble skriveren til nettverket og installer deretter skriverdriveren og programvaren fra HPs nettsted. Når du blir bedt om det under installasjonen, velger du Trådløs som tilkoblingstype.

Trinn 1: Forbered installasjonen

Før du setter opp skriveren på det trådløse nettverket, må du finne nettverkets navn og passord og slå på ruteren, skriveren og datamaskinen.
merknad:
  1. Du trenger følgende:
    • Nettverksnavn: Nettverksnavnet er SSID-en (Service Set Identifier).
    • Nettverkspassord: Passordet er også kalt WEP-nøkkelen eller WPA-sikkerhetspassfrasen.
    • En datamaskin som er koblet til det trådløse nettverket
    • Internett-tilgang: HP anbefaler bredbåndstilkobling, for eksempel via kabel eller DSL, for nedlasting av programvare, bruk av Web Services og for å få skriveroppdateringer.
  2. Kontroller at ruteren og datamaskinen er slått på og at datamaskinen er koblet til det samme trådløse nettverket som du vil koble skriveren til. Slå på skriveren og plasser den i nærheten av datamaskinen og i nærheten av ruteren under installasjonsprosedyren.
  3. Koble USB- eller Ethernet-kabler fra skanneren, om nødvendig.

Trinn 2: Koble til det trådløse nettverket

Koble skriveren til nettverket med veiviseren for trådløst oppsett, slik at HP-installeringsprogrammet kan finne skriveren under installasjonen.
  1. Fra start-skjermen på skriverens kontrollpanel sveiper du ned på skjermen, og trykk deretter på Trådløs-ikonet .
  2. Trykk på Oppsett-ikonet .
  3. Trykk Trådløs-innstillinger, og trykk deretter Veiviser for trådløst oppsett.
    Bilde: Trådløse innstillinger-skjermen
  4. Trykk på navnet på nettverket ditt i listen over tilgjengelige nettverk, og trykk deretter på OK.
    Bilde: Nettverksnavn
  5. Hvis listen ikke inneholder navnet på nettverket ditt, trykker du Angi nettverksnavnet og følger instruksjonene på skjermen for å angi nettverksnavnet.
  6. Angi WEP- eller WPA-nøkkelen (nettverkspassordet) hvis du blir bedt om det, og trykk deretter Ferdig.
    En oppsummeringsskjerm vises. Trykk på OK for å gå tilbake til start-skjermbildet.
    merknad:
    Hvis en tilkoblingsfeilmelding vises, kan du sjekke om du stavet nettverksnavn og passord riktig, med riktig bruk av store og små bokstaver. Følg anvisningene for å skrive inn informasjonen på nytt.

Trinn 3: Last ned og installer driveren

Last ned og installer den nyeste versjonen av den komplette skriverprogramvaren fra HPs nettsted.
Hvis et Auto trådløs tilkobling-skjermbilde vises når du installerer, kan du bruke det til å fullføre trådløsoppsettet. Hvis ikke følger du denne fremgangsmåten med veiledning i installasjonen av programvaren for å fullføre konfigurasjonen.
merknad:
Som en alternativ metode for å laste ned programvaren, kan du bruke installasjons-CDen.
  1. Velg din skriver fra følgende liste:
  2. Angi skriverens modellnummer, og klikk på Start.
  3. Klikk Last ned, og klikk deretter Åpne, Lagre eller Kjør i enhver versjon av Windows som vises for å laste ned driveren til datamaskinen.
  4. Dobbeltklikk driverfilen i nettleserens nedlastingslinje eller Nedlastinger -mappen på datamaskinen for å starte driverinstalleringen.
    Figur : Eksempel på HP-driverfilen i nedlastingslinjen i en nettleser
    Eksempel på HP-driverfilen i nettleserens nedlastingslinje
    Figur : Eksempel på HP-driverfilen I Nedlastinger-mappen på en datamaskin
    Eksempel på HP-driverfilen I en Nedlastinger-mappe på en datamaskin
  5. Følg anvisningene på skjermen for å fullføre tilkoblingsoppsettet og driverinstalleringen.
  6. Gå tilbake til 123.hp.com-siden i nettleseren for å fullføre skriverregistreringen og -aktiveringen.

Vanlige spørsmål

Se vanlige spørsmål om å konfigurere den trådløse nettverkstilkoblingen.