HP Photosmart 5520-skrivere - Trådløst skriveroppsett (Mac)

Dette dokumentet er for HP Photosmart 5520, 5521, 5522, 5524 og 5525 e-All-in-One-skrivere og Mac-datamaskiner.
For å konfigurere en HP-skriver for trådløst nettverk (Wi-Fi), koble skriveren til det trådløse nettverket og installer deretter skriverdriveren og programvaren fra HPs nettsted på en Mac-maskin. Når du blir bedt om det under installasjonen, velger du Trådløs som tilkoblingstype.

Trinn 1: Forbered installasjonen

Før du setter opp skriveren på det trådløse nettverket, må du finne nettverkets navn og passord og slå på ruteren, skriveren og Mac-maskinen.
  1. Du trenger følgende:
    • Nettverksnavn: Nettverksnavnet er SSID-en (Service Set Identifier).
    • Nettverkspassord: Passordet er også kalt WEP-nøkkelen eller WPA-sikkerhetspassfrasen.
    • En datamaskin som er koblet til det trådløse nettverket
    • Internett-tilgang: HP anbefaler bredbåndstilkobling, for eksempel via kabel eller DSL, for nedlasting av programvare, bruk av Web Services og for å få skriveroppdateringer.
  2. Kontroller at ruteren og datamaskinen er slått på og at datamaskinen er koblet til det samme trådløse nettverket som du vil koble skriveren til. Slå på skriveren og plasser den i nærheten av datamaskinen og i nærheten av ruteren under installasjonsprosedyren.
  3. Koble USB- eller Ethernet-kabler fra skanneren, om nødvendig.

Trinn 2: Koble skriveren til det trådløse nettverket

Veiviseren for trådløs konfigurasjon gjør det enkelt å konfigurere og administrere skriverens trådløse tilkoblingen til Mac-maskinen.
  1. Slå på skriveren dersom den ikke allerede er påslått.
  2. På skriverens kontrollpanel trykker du på trådløsikonet .
    Trådløst sammendrag-skjermen vises.
  3. Trykk Innstillinger, og trykk Veiviser for trådløst oppsett.
  4. Følg instruksjonene på kontrollpanelet for å koble skriveren til det trådløse nettverket.

Trinn 3: Last ned og installer driveren

Last ned og installer den nyeste versjonen av den komplette skriverprogramvaren fra 123.hp.com.
  1. Gå til 123.hp.com.
  2. Skriv inn skriverens modellnummer i boksen Angi enhetens modellnummer for å begynne.
  3. Velg skriveren fra rullegardinmenyen, og klikk deretter Start.
  4. Klikk på Last ned.
  5. Når nedlastingen er fullført, klikker du på filen som heter xxxx.dmg i nettleserens nedlastingslinje eller i nedlastinger-mappen for å starte installeringsprogrammet.
    Eksempel på xxxx.dmg-filen i nettleserens nedlastingslinje
    Eksempel på xxxx.dmg-filen i en Nedlastinger-mappe på en Mac-maskin
  6. I installasjonsvinduet, dobbeltklikk på HP Inkjet SW.
    HP Inkjet SW i installasjonsvinduet
  7. Følg anvisningene på skjermen for å fullføre installeringen.
  8. Når du blir bedt om det, lukk installasjonen av programvaren.
    Programvaren HP Utility åpnes.
  9. Velg navnet på skriveren i vinduet HP Utility Setup, og klikk deretter Fortsett.
  10. Klikk på Legg til skriver.
    Vinduet Legg til vises.
  11. Klikk på navnet på skriveren din.
    Kontroller at du velger skriveren med Bonjour som er oppført under Type.
  12. Klikk på menyen Bruk eller Skriv ut med, og velg deretter navnet på skriveren i rullegardinmenyen.
  13. Bilde: Velg navnet på skriveren i Bruk-menyen
  14. Klikk på Legg til for å legge til skriveren i listen.
  15. Klikk på Fortsett i installasjonsprogrammets Legg til skriver-vindu.
  16. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre skriveroppsettet, og klikk på Ferdig.

Vanlige spørsmål

Gå gjennom denne listen over vanlige spørsmål om installasjon og konfigurasjon av HP trådløs skriveren.