Samsung ProXpress MFP SL-C4060, SL-C4062, SL-M4560, SL-M4562 - åpne skriverpreferanser

Dette dokumentet viser tilgjengelige utskriftsinnstillinger og de ulike alternativene i hver innstilling.
merknad:
Når du velger et alternativ i Utskriftsinnstillinger, kan du se et advarselsmerke, , eller . Et utropstegn betyr at du kan velge det spesifikke alternativet, men det anbefales ikke, og et -merke betyr at du ikke kan velge alternativet med gjeldende innstillinger eller miljø.