Samsung ProXpress MFP SL-M4560, SL-M4562, SL-C4060, SL-C4062 ‑ grunnleggende kopiering

Grunnleggende kopiering

Dette dokumentet inneholder fremgangsmåter for grunnleggende kopiering av originaldokumenter.
  1. Trykk på Kopi fra startskjermen eller apper.
  2. Plasser originalene med forsiden opp i Dual Scan Document Feeder (DSDF), eller legg en enkelt original med forsiden ned på skannerglassplaten og lukk Dual Scan Document Feeder (DSDF). Se Legge i originaldokumenter.
  3. Juster innstillingene i kategorien Kopier og Mer.
  4. Skriv inn ønsket antall kopier på talltastaturet (eller +, - knappen) på kontrollpanelet, om nødvendig.
  5. Trykk , Start-knappen fra kontrollpanelet for å starte kopiering.
merknad:
Trykk (Stopp/Fjern)-knappen for å avbryte kopieringsjobben når den er i gang. Kopieringen vil da stoppe. Trykk på Jobbstatus på kontrollpanelet. Slett deretter jobben du ønsker.