HP Photosmart 5520 eller DeskJet 3520 e-All-in-One-skriverserien slås ikke på

Dette dokumentet gjelder for HP Photosmart 5520 og DeskJet 3520 e-All-in-One-skriverserien.
Skriveren kan ikke motta strøm umiddelbart etter at skriveren slår seg av med av / på-knappen eller funksjonen for automatisk av. Koble fra og koble deretter strømledningen til igjen gir kanskje ikke strøm igjen. En fastvareoppdatering er tilgjengelig for å løse problemet.
Trinn 1: Koble skriveren direkte i en stikkontakt
Hvis du bruker et overspenningsvern, forlengelseskabel eller strømskinne, koble skriveren direkte til en fungerende stikkontakt og kontroller at den har korrekt mengde strøm.
  1. Koble strømledningen fra overspenningsvern, skjøteledninger eller grenuttak.
  2. Koble strømledningen direkte til et vegguttak.
  3. Trykk på av/på-knappen for å slå på skriveren.
    • Hvis skriveren slår seg på etter å ha trykket på strømknappen, fortsetter du til trinnet i dette dokumentet for å installere fastvareoppdateringen.
    • Hvis skriveren ikke kan slås på, går du videre til neste trinn.
Trinn 2: Tilbakestill den interne strømmodulen og test deretter strømmen
Strømmodulen har en sikkerhetsfunksjon inni som beskytter skriveren dersom den skulle bli utsatt for overspenning. Hvis du nylig har hatt en overspenning, må strømmodulen tilbakestilles.
Følg disse trinnene for å tilbakestille strømmodulen og test deretter strømmen:
  1. Trekk ut strømledningen på baksiden av skriveren.
  2. Dra strømledningen ut av stikkontakten.
  3. Vent i 15 sekunder.
  4. Koble til strømledningen på baksiden av skriveren.
  5. Koble strømledningen direkte til et vegguttak. Ikke bruk ei skjøteledning eller et overspenningsvern.
  6. Kontroller om strømmodulen har en LED-lampe.
    Figur : Lampen på baksiden av skriveren
    Bilde: Indikatorlampe på baksiden av skriveren
  7. Hvis lampen er på, trykk på og slipp av/på-knappen raskt for å starte en av/på-syklus. Knappen må ikke holdes inne.
    Figur : Trykk på og slipp raskt Av/på-knappen
    Bilde: Trykk på og slipp raskt Av/på-knappen
    Viktig: Hvis du trykker på og holder inne av/på-knappen for lenge, kan skriveren slå seg på og deretter av uten å starte på nytt. Hvis dette skjer, trykker du på og slipper av/på-knappen raskt igjen.
    • Hvis skriveren slår seg på etter å ha trykket på strømknappen, fortsetter du til neste trinn for å installere fastvareoppdateringen.
    • Hvis skriveren ikke slår seg på når du trykker på strømknappen, eller hvis lampen er slått av, kan du gå til HP-skriveren vil ikke slå seg på eller reagerer når på strøm-knappen trykkes, følg løsningene i det dokumentet for å løse strømproblemet, og installer deretter fastvareoppdateringen.
Trinn 3: Oppdater skriverfastvaren og driveren
Du kan oppdatere skriverens fastvare og driver fra skriverens kontrollpanel. Bruk metoden for å laste ned fastvareoppdateringen fra HPs webområde, hvis skriveren ikke er koblet trådløst, eller hvis oppdateringen ikke installerer fra skriverens kontrollpanel.
HP-skriveren må være koblet til et trådløst nettverk med en aktiv Internett-forbindelse for å kunne motta oppdateringer. Du trenger imidlertid ikke å koble skriveren til en datamaskin.
  1. På produktets kontrollpanel trykker du på ePrint-knappen ().
    • Hvis nettjenester allerede er aktivert, kan skriveren se etter oppdateringer. Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere skriveren.
      1. Fra Sammendrag-skjermen for web-tjenester, trykk på Innstillinger.
      2. Trykk på Produktoppdatering.
      3. Trykk på Sjekk produktoppdatering.
          merknad:
        For å konfigurere skriveren for automatiske produktoppdateringer trykk Automatisk oppdatering av produktet, og trykk deretter . Hvis du velger å ikke oppdatere automatisk, bør du sjekke om det er oppdateringer hver uke for å være sikker på at du før mest mulig utbytte av HP-skriveren.
      Hvis en oppdatering er tilgjengelig, installeres den automatisk. Skriveren kan slås av og på avhengig av typen oppdatering. Du trenger ikke å fortsette med disse trinnene.
    • Hvis en melding om å godta tjenestevilkårene vises, fortsetter du med disse trinnene for å aktivere Web Services.
  2. Trykk på Ja for å aktivere webtjenester.
  3. Trykk på Ja for å aktivere automatisk oppdatering.
  4. Vent mens skriveren søker etter tilgjengelige oppdateringer.
    • Hvis skriveren ikke finner en oppdatering, går kontrollpanelet tilbake til startskjermen.
    • Hvis skriveren finner en oppdatering, installeres oppdateringen automatisk. Skriveren kan slås av og deretter på avhengig av typen oppdatering.
  forsiktig:
Ikke avbryt skriveren under oppdateringen. Avbrudd kan føre til skade på skriveren hvis strømmen avbrytes også under fastvareoppdateringsprosessen.