Samsung ProXpress MFP SL-C4060, SL-C4062 - Forstå statuslampene

Fargen på statuslampen indikerer skriverens status.
  merknad:
  • Noen lamper er kanskje ikke tilgjengelige avhengig av modell eller land.
  • For å løse problemet, kan du se på feilmeldingen og instruksjonene i avsnittet for feilsøking.
  • Feilen kan løses med retningslinjer fra datamaskinens Samsung skriverstatusen programvindu.
Kontakt HPs kundestøtte hvis problemet vedvarer.
Statuslamper
Status
Beskrivelse
Av
Skriveren er frakoblet.
Skriveren er i strømsparemodus.
Blå
Skriveren er slått på og kan brukes.
Blinker
Faks
Skriveren sender eller mottar fakser.
Kopi
Skriveren kopierer dokumenter.
Skann
Skriveren skanner dokumenter.
Utskrift
  • Når statuslampen blinker sakte, mottar skriveren data fra datamaskinen.
  • Når statuslampen blinker raskt, skriver skriveren ut data.
Status
Beskrivelse
Oransje
  • En tonerkassett er nær beregnet levetida. Det anbefales å bytte ut tonerkassetten.
  • Det har oppstått fastkjørt papir, se Fjerne fastkjørt papir.
  • Døren er åpen. Lukk dekselet.
  • Det er tomt for papir i skuffen. Legg papir i skuffen, se Legge papir i skuffen.
  • Skriveren har stoppet på grunn av en alvorlig feil. Kontroller meldingen på skjermen, se Forstå skjermmeldinger.
  • Beholder for avfallstoner er ikke installert i maskinen eller den er full, se Skifte ut beholder for avfallstoner.
Blinker
En mindre feil har oppstått og skriveren venter på at feilen skal løses. Kontroller meldingen på skjermen. Når problemet er løst, gjenopptar skriveren den opprinnelige oppgaven.
a. Beregnet levetid for tonerkassett betyr forventet eller beregnet tonerkassett levetid. Dette indikerer gjennomsnittlig kapasitet for utskrifter og er utviklet i samsvar med ISO/IEC 19798. Antall sider kan påvirkes av bruksmiljø, utskriftsintervall, grafikk, medietype og mediestørrelse. Det kan være toner igjen i kassetten selv når den oransje lampen lyser og skriveren har stoppet å skrive ut.
  merknad:
Kontroller meldingen på skjermen. Følg instruksjonene i meldingen eller kapittelet om feilsøking, se Forstå skjermmeldinger. Kontakt HPs kundestøtte hvis problemet vedvarer.
Strømlampe
Fargen på statuslampen indikerer skriverens status.
Status
Beskrivelse
Av
Skriveren er frakoblet.
Blå
  • Skriveren er slått på og kan brukes.
  • Når data er mottatt, eller et skjermbilde trykkes, bytter den automatisk til Internett.
Blinker
Når statuslampen blinker sakte, er maskinen i strømsparingsmodus.
  merknad:
Kontroller meldingen på skjermen. Følg instruksjonene i meldingen eller kapittelet om feilsøking, se Forstå skjermmeldinger. Kontakt HPs kundestøtte hvis problemet vedvarer.