Samsung Xpress MFP SL-M2885 - Omfordele toner

Når tonerkassetten er ved slutten av levetiden:
  • Hvite striper eller lys utskrift oppstår og/eller tetthet varierer fra side til side.
  • Statuslampen blinker rødt.
merknad:
  • Illustrasjonene i brukerveiledningen kan avvike fra skriveren avhengig av dens alternativer eller modell. Sjekk skrivertypen, se Oversikt skriver.
  • Hvis brukeren får toner på klærne, tørkes det av med en tørr klut og plagget vaskes i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
  forsiktig:
  • Unngå skade på tonerkassetten. Utsett den ikke for lys i mer enn noen få minutter. Dekk den til med et papirark, hvis nødvendig.
  • Ikke rør det grønne området på tonerkassetten. Bruk håndtaket på kassetten for å unngå å berøre dette området.
  • Ikke bruk skarpe gjenstander, for eksempel kniv eller saks for å åpne tonerkassettpakken. De kan ripe opp trommelen på kassetten.
  1. Åpne frontdekselet (bilde 1) og dra ut tonerkassetten (bilde 2).
    Figur : M2670-, M2671-, M2870-, M2880-serien
    Figur : M2675-, M2676-, M2875-, M2876- M2885-, M2886-serien
  2. Rist tonerkassetten grundig 5 eller 6 ganger for å fordele toneren jevnt i kassetten.
    Figur : M2670-, M2671-, M2870-, M2880-serien
    Figur : M2675-, M2676-, M2875-, M2876- M2885-, M2886-serien
  3. Hold tonerkassetten slik at den passer i sporet inne i skriveren. Sett den inn i sporet til den klikker på plass.
    Figur : M2670-, M2671-, M2870-, M2880-serien
    Figur : M2675-, M2676-, M2875-, M2876- M2885-, M2886-serien
  4. Lukk frontdekselet. Kontroller at dekselet er forsvarlig lukket.
    Figur : M2670-, M2671-, M2870-, M2880-serien
    Figur : M2675-, M2676-, M2875-, M2876- M2885-, M2886-serien