Samsung ProXpress SL-M3820, SL-M4020 - Omfordele toner

Når tonerkassetten er ved slutten av levetiden:
  • Hvite striper eller lys utskrift oppstår og/eller tetthet varierer fra side til side.
  • Statuslampen blinker rødt. Den toner-relaterte meldingen som sier at det er lite toner igjen kan vises på skjermen.
Hvis dette skjer, kan brukere midlertidig forbedre utskriftskvaliteten ved omfordele den gjenværende toneren i kassetten. I noen tilfeller kan vil hvite striper eller lys utskrift fortsatt forekomme selv når brukere har omfordelt toneren. Skift ut tonerkassetten, se Tilgjengelig forbruksvare.
merknad:
Illustrasjonene i denne brukerveiledningen kan avvike fra skriveren avhengig av dens alternativer eller modell.
  forsiktig:
  • Unngå skade på tonerkassetten. Utsett den ikke for lys i mer enn noen få minutter. Dekk den til med et papirark, hvis nødvendig.
  • Ikke rør det grønne området på tonerkassetten. Bruk håndtaket på kassetten for å unngå å berøre dette området.
  • Ikke bruk skarpe gjenstander, for eksempel kniv eller saks for å åpne tonerkassettpakken. De kan ripe opp trommelen på kassetten.
  • Hvis brukeren får toner på klærne, tørkes det av med en tørr klut og plagget vaskes i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
  1. Åpne frontdekselet (bilde 1) og dra ut tonerkassetten (bilde 2).
    Figur : M3320-, M3820-, M4020-serien
    Figur : M3325-, M3825-, M4025-serien
  2. Rist tonerkassetten grundig 5 eller 6 ganger for å fordele toneren jevnt i kassetten.
    Figur : M3320-, M3820-, M4020-serien
    Figur : M3325-, M3825-, M4025-serien
  3. Hold tonerkassetten slik at den passer i sporet inne i skriveren. Sett den inn i sporet til den klikker på plass.
    Figur : M3320-, M3820-, M4020-serien
    Figur : M3325-, M3825-, M4025-serien
  4. Lukk frontdekselet. Kontroller at dekselet er forsvarlig lukket.
    Figur : M3320-, M3820-, M4020-serien
    Figur : M3325-, M3825-, M4025-serien