Samsung Xpress SL-M2020, SL-M2026 - Omfordele toner

Når tonerkassetten er ved slutten av levetiden:
  • Hvite striper eller lys utskrift oppstår og/eller tetthet varierer fra side til side.
  • Statuslampen blinker oransje.
Hvis dette skjer, kan brukere midlertidig forbedre utskriftskvaliteten ved omfordele den gjenværende toneren i kassetten. I noen tilfeller kan vil hvite striper eller lys utskrift fortsatt forekomme selv når brukere har omfordelt toneren.
merknad:
  • Illustrasjonene i denne brukerveiledningen kan avvike fra skriveren avhengig av dens alternativer eller modell. Sjekk skrivertypen, se Oversikt skriver.
  • Hvis brukeren får toner på klærne, tørkes det av med en tørr klut og plagget vaskes i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
  1. Åpne papirskuffen (bilde 1), løft toppdekselet (bilde 2), og løft ut tonerkassetten (bilde 3).
    Figur : Skriver, åpne
  2. Rist tonerkassetten lett fra side til side for å omfordele toneren.
    Figur : Vuggebevegelse
  3. Sett inn tonerkassetten.
    Figur : Sett inn tonerkassett
  4. Lukk det øvre dekselet.
    Figur : Toppdeksel, lukk