Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Omfordele toner

Når tonerkassetten er ved slutten av levetiden:
  • Hvite striper eller lys utskrift oppstår og/eller tetthet varierer fra side til side.
  • Statuslampen blinker oransje. Den toner-relaterte meldingen som sier at det er lite toner igjen kan vises på skjermen.
  • Datamaskinens programvindu for Samsung utskriftsstatus åpnes på datamaskinen og forteller brukere hvilken tonerkassett som har lite toner. Se Bruke Samsung skriverstatus.
Hvis dette skjer, kan brukere midlertidig forbedre utskriftskvaliteten ved omfordele den gjenværende toneren i kassetten. I noen tilfeller kan vil hvite striper eller lys utskrift fortsatt forekomme selv når brukere har omfordelt toneren.
  merknad:
Illustrasjonene i denne brukerveiledningen kan avvike fra skriveren avhengig av dens alternativer eller modell. Sjekk skrivertypen, se Oversikt skriver.
  forsiktig:
Hvis brukeren får toner på klærne, tørkes det av med en tørr klut og plagget vaskes i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
De følgende instruksjonene viser hvordan toner omfordeles for X322x-, X328x-serien skrivere:
  1. Åpne frontdekselet.
    Figur : Frontdeksel, åpent
  2. Lås opp tonerkassetten (bilde 1) og deretter trekk den ut (bilde 2).
    Figur : Ta ut tonerkassetten
  3. Rist tonerkassetten lett fra side til side for å omfordele toneren.
    Figur : Vuggebevegelse
  4. Sette inn tonerkassetten (bilde 1) og deretter lås den (bildet 2).
    Figur : Sette inn tonerkassett
  5. Lukk frontdekselet.
    Figur : Frontdeksel, lukk
De følgende instruksjonene viser hvordan toner omfordeles for K325x-, K330x-serien skrivere:
  1. Åpne frontdekselet.
    Figur : Frontdeksel, åpent
  2. Lås opp tonerkassetten (bilde 1) og deretter trekk den ut (bilde 2).
    Figur : Ta ut tonerkassetten
  3. Rist tonerkassetten lett fra side til side for å omfordele toneren.
    Figur : Vuggebevegelse
  4. Sette inn tonerkassetten (bilde 1) og deretter lås den (bildet 2).
    Figur : Sette inn tonerkassett
  5. Lukk frontdekselet.
    Figur : Frontdeksel, lukk