Samsung MultiXpress MFP SL-K4250-K4350, Color MFP SL-X4220-X4300 - Omfordele toner

Når tonerkassetten er ved slutten av levetiden:
  • Hvite striper eller lys utskrift oppstår og/eller tetthet varierer fra side til side.
  • Statuslampen blinker oransje. Den toner-relaterte meldingen som sier at det er lite toner igjen kan vises på skjermen.
  • Datamaskinens programvindu for Samsung utskriftsstatus åpnes på datamaskinen og forteller brukere hvilken tonerkassett som har lite toner. Se Bruke Samsung skriverstatus.
Hvis dette skjer, kan brukere midlertidig forbedre utskriftskvaliteten ved omfordele den gjenværende toneren i kassetten. I noen tilfeller kan vil hvite striper eller lys utskrift fortsatt forekomme selv når brukere har omfordelt toneren.
  1. Åpne frontdekselet.
    Figur : X422x-, X425x-, X430x-serien
    Figur : K425x-, K430x-, K435x-serien
      merknad:
    Tonerpartikler kan ha sluppet ut i skriveren, men dette betyr ikke at skriveren er skadet. Kontakt en servicerepresentant når det oppstår problemer med utskriftskvaliteten.
  2. Trekk den korresponderende tonerkassetten ut fra skriveren.
    Figur : X422x-, X425x-, X430x-serien
    Figur : K425x-, K430x-, K435x-serien
  3. Rist tonerkassetten grundig 5 eller 6 ganger for å fordele toneren jevnt i kassetten.
    Figur : X422x-, X425x-, X430x-serien
    Figur : K425x-, K430x-, K435x-serien
      merknad:
    Hvis brukeren får toner på klærne, tørkes det av med en tørr klut og plagget vaskes i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
  4. Hold tonerkassetten slik at den passer i sporet inne i skriveren. Sett den inn i sporet til den klikker på plass.
    Figur : X422x-, X425x-, X430x-serien
    Figur : K425x-, K430x-, K435x-serien
  5. Lukk frontdekselet. Kontroller at dekselet er forsvarlig lukket.
    Figur : X422x-, X425x-, X430x-serien
    Figur : K425x-, K430x-, K435x-serien
      merknad:
    Hvis frontdekselet ikke er helt lukket, vil ikke skriveren fungere.