Samsung Xpress SL-M2835 - Omfordele toner

Når tonerkassetten er ved slutten av levetiden:
  • Hvite striper eller lys utskrift oppstår og/eller tetthet varierer fra side til side.
  • Tonerlampen blinker oransje.
Hvis dette skjer, kan brukere midlertidig forbedre utskriftskvaliteten ved omfordele den gjenværende toneren i kassetten. I noen tilfeller kan vil hvite striper eller lys utskrift fortsatt forekomme selv når brukere har omfordelt toneren.
  merknad:
  • Før du åpner frontdekselet, må du lukke utskriftsstøtten.
  • Hvis brukeren får toner på klærne, tørkes det av med en tørr klut og plagget vaskes i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
  1. Åpne frontdekselet (bilde 1) og dra ut tonerkassetten (bilde 2).
    Figur : M2620-, M2621-, M2820-, M2830-serien
    Figur : M2625-, M2626-, M2825-, M2826- M2835-, M2836-serien
  2. Rist tonerkassetten grundig 5 eller 6 ganger for å fordele toneren jevnt i kassetten.
    Figur : M2620-, M2621-, M2820-, M2830-serien
    Figur : M2625-, M2626-, M2825-, M2826- M2835-, M2836-serien
  3. Hold tonerkassetten slik at den passer i sporet inne i skriveren. Sett den inn i sporet til den klikker på plass.
    Figur : M2620-, M2621-, M2820-, M2830-serien
    Figur : M2625-, M2626-, M2825-, M2826- M2835-, M2836-serien
  4. Lukk frontdekselet. Kontroller at dekselet er forsvarlig lukket.
    Figur : M2620-, M2621-, M2820-, M2830-serien
    Figur : M2625-, M2626-, M2825-, M2826- M2835-, M2836-serien