Samsung Xpress MFP SL-M2070, SL-M2071 - Omfordele toner

Når tonerkassetten er ved slutten av levetiden:
  • Hvite striper eller lys utskrift oppstår og/eller tetthet varierer fra side til side.
  • Statuslampen blinker rødt.
Hvis dette skjer, kan brukere midlertidig forbedre utskriftskvaliteten ved omfordele den gjenværende toneren i kassetten. I noen tilfeller kan vil hvite striper eller lys utskrift fortsatt forekomme selv når brukere har omfordelt toneren.
  merknad:
Illustrasjonene i denne brukerveiledningen kan avvike fra skriveren avhengig av dens alternativer eller modell. Sjekk skrivertypen, se Frontvisning.
  forsiktig:
  • Unngå skade på tonerkassetten. Utsett den ikke for lys i mer enn noen få minutter. Dekk den til med et papirark, hvis nødvendig.
  • Ikke rør det grønne området på tonerkassetten. Bruk håndtaket på kassetten for å unngå å berøre dette området.
  • Ikke bruk skarpe gjenstander, for eksempel kniv eller saks for å åpne tonerkassettpakken. De kan ripe opp trommelen på kassetten.
  • Hvis brukeren får toner på klærne, tørkes det av med en tørr klut og plagget vaskes i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
  • Når du åpner en skannerenhet, hold dokumentmateren og skannerenheten sammen.
  1. Løft skannerenheten.
    Figur : Skannerenhet, åpen
  2. Løft klaffen, og åpne deretter tonerkassettdekselet.
    Figur : Tonerkassettdeksel, åpent
  3. Løft ut tonerkassetten.
    Figur : Ta ut tonerkassetten
  4. Rist tonerkassetten lett frem og tilbake for å omfordele toneren.
    Figur : Vuggebevegelse
  5. Sett inn tonerkassetten til den sitter godt på plass.
    Figur : Sette inn tonerkassett
  6. Lukk tonerkassettdekselet (bilde 1), deretter skannerenheten (bilde 2).
    Figur : Tonerkassettdeksel og skannerenhet
      forsiktig:
    For å unngå skade, vær forsiktig og sørg for at ingen fingre kommer i klem når du lukker skriveren.