Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - skanne og sende via SMB/FTP

Dette dokumentet forklarer hvordan du kan skanne og sende via SMB/FTP. Den inneholder informasjon om skjermbildet Scan to Server (skann til server), hvordan du setter opp en FTP/SMB-server, hvordan du kan skanne og sende til en SMB/FTP-server, og hvordan du kan sende til sist brukte serveradresse.
Hvis du installerer en masselagringsenhet (harddisk), kan du sende skannede bilder til opptil ti forskjellige mål via SMB eller FTP. Uten en masselagringsenhet er det kun mulig å sende skannede bilder til ett enkelt mål via SMB eller FTP.
  merknad:
Hvis du vil skanne og sende et bilde til en server, må du konfigurere nettverksparameterne ved hjelp av skriverens kontrollpanel eller SyncThru™-webtjenesten.