Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Skannefunksjoner

Dette dokumentet forklarer skannefunksjonene på skriveren.
Skannefunksjoner
Hvis du vil bruke skannefunksjonen, trykker du på Skann til e-post, Skann til USB, Skann til server, Skann til PC, Skann til Samsung Cloud eller Skann til delt mappe på skjermen.
Hvis en annen skjerm vises, trykker du på Hjem-knappen for å gå til startskjermbildet.
Figur : Startskjermbilde
  • Skann til e-post: Skanner og sender den skannede utskriften til målet med e-post.
  • Skann til server: Skanner og sender den skannede utskriften til målet med SMB eller FTP.
  • Skann til PC: Skanner og sender den skannede utskriften til en datamaskin.
  • Skann til delt mappe: Skanner og lagrer den skannede utskriften i den delte mappen.
      merknad:
    Dette alternativet er tilgjengelig når masselagringsenheten (harddisken) er installert.
  • Skann til USB: Skanner og lagrer den skannede utskrifter på en USB-minneenhet.
      merknad:
    Hvis du vil bruke denne funksjonen, må du sette inn en USB-minneenhet i USB-minneporten på skriveren.
  • Skann til Samsung Cloud: Hvis du vil bruke denne menyen, må Samsung Cloud-skriveren være registrert. Ta kontakt med kundestøtte på support.hp.com hvis du vil ha mer informasjon.