• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Hurtigkopiering

Menyen Hurtigkopiering gjør det mulig for brukere raskt å angi kopieringsalternativer uten å måtte gå til en meny på et lavere nivå eller til en annen kategori. Denne menyen inneholder imidlertid ikke alle kopieringsalternativer. Hvis brukere må bruke andre kopieringsalternativer, kan de bruke kopieringsalternativene på menyen Kopi. Se Bruke spesialkopieringsfunksjoner.
  1. Trykk på Hurtigkopiering på skjermen.
    Figur : Skjerm
  2. Legg originaldokumentene med forsiden opp i RADF, eller legg et originaldokument med forsiden ned på glassplaten og lukk RADF. Se Legge i originaler.
    Figur : Legge i originaldokumenter
  3. Juster innstillingene for hver kopi, for eksempel Forminsk/Forstørr, Tosidig utskrift/Nedskalering, Utskrift, Papirkilde og så videre.
    merknad:
    Brukere kan angi standardalternativene for Hurtigkopiering fra Skriveroppsett > Programinnstillinger > Kopieringsinnstillinger på skjermen. Angi de oftest brukte innstillingene.
  4. Angi om nødvendig antall eksemplarer ved hjelp av det numeriske tastaturet på kontrollpanelet.
  5. Trykk på (Start) på kontrollpanelet for å starte kopiering.