Samsung-laserskrivere - Bruke NFC-funksjonen til å skrive ut fra en mobilenhet

Dette dokumentet inneholder informasjon om hvordan du bruker NFC-funksjonen (Near Field Communication) på Samsung-skrivere til å skrive ut dokumenter fra en Android-mobilenhet.
merknad:
NFC-funksjonen er tilgjengelig bare på utvalgte Wi-Fi-skrivermodeller. Hvis du vil legge til denne funksjonen på en trådløs nettverksskriver, må du kanskje kontakte kjøpsstedet for å bestille et trådløst sett/NFC-sett, og deretter installerer du settet ved hjelp av installasjonsveiledningen.
Følg denne fremgangsmåten for å bruke NFC-funksjonen på skriveren:

Skrivere som støttes

NFC-funksjonen er tilgjengelig for følgende skrivere:
  • Samsung Xpress Color MFP SL-C480
  • Samsung Xpress SL-M2020
  • Samsung Xpress MFP SL-M2070
  • Samsung Xpress SL-M2835
  • Samsung Xpress MFP SL-M2885
merknad:
Hvis du vil bruke NFC-funksjonen for Samsung MFP SL-K3250-K3300- eller MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280-skrivere, må du kjøpe NFC-settet.