HP LaserJet, HP PageWide - Installere en Driver med en USB-kabel (Windows)

HP-skriveren må være konfigurert før du installerer programvaren for skriveren. Hvis du ikke har konfigurert skriveren, følger du instruksjonene for konfigurering av skrivermaskinvaren før du installerer programvaren.
For enkelte skrivere er høyhastighets USB-porten deaktivert som standard og må aktiveres fra skriverens kontrollpanel. Bruk skriverens kontrollpanel til å aktivere porten før du fortsetter: Åpne Innstillinger-menyen og velg deretter GenereltAktiver enhets-USBAktivert.
merknad:
Hvis du vil installere HP Universal Print Driver (UPD) for Windows, kan du gå til www.hp.com/go/upd. UPD er utformet for enkel administrasjon av utskriftsmiljøer med flere skrivere i et nettverk. HP UPD er et godt valg for en skriver som kun har utskriftsfunksjonalitet da denne driveren KUN gir utskriftsmulighet.